GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάιμαν: Κατανοώ τον Τσίπρα, αλλά μπορεί να κάνει περισσότερα

Την κατανόησή του για την επιμονή του Αλέξη Τσίπρα στις "κόκκινες γραμμές" του και την αντίθεσή του σε περικοπές που θα πλήξο...

Φάιμαν: Κατανοώ τον Τσίπρα, αλλά μπορεί να κάνει περισσότερα

Την κατανόησή του για την επιμονή του Αλέξη Τσίπρα στις "κόκκινες γραμμές" του και την αντίθεσή του σε περικοπές που θα πλήξουν τους πιο αδύναμους εκφράζει ο Αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Έστεραϊχ", λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψή του στην Αθήνα, στο πλαίσιο της οποίας συναντήθηκε και με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ταυτόχρονα, ο Αυστριακός καγκελάριος ανακοινώνει ότι μέσα στις επόμενες αποφασιστικές ημέρες, πριν από την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής την ερχόμενη Δευτέρα, θα καταβάλει έντονες προσπάθειες για την εξεύρεση μιας λύσης και θα έχει προς τούτο συνομιλίες με τις ηγεσίες στις γειτονικές χώρες.

Κατά την άποψη του Βέρνερ Φάιμαν, η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει τώρα ένα βήμα προσέγγισης με τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαφορετικά, όπως σημειώνει, τα πράγματα θα δυσκολέψουν.

Στην ίδια συνέντευξη στην αυστριακή εφημερίδα, ο ομοσπονδιακός καγκελάριος και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών προσθέτει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός μπορεί να κάνει περισσότερα για την καταπολέμηση της απάτης, κάτι που ο ίδιος του είπε στη διάρκεια των συνομιλιών τους στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση