GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ! Το “ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ“ ΄ήταν η ΠΑΓΙΔΑ...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη.  Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πήραν λαϊκή εντολή να Κυβερνήσουν και να να καταργήσουν τα μνημόνια, “ΕΝΤΟΣ του Ε...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη. 

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πήραν λαϊκή εντολή να Κυβερνήσουν και να να καταργήσουν τα μνημόνια, “ΕΝΤΟΣ του ΕΥΡΩ !!!!! “

Ήξεραν πως υπήρχαν πολλοί τρόποι να εξασφαλίσουν την εξόφληση των δανειστών χωρίς να εξαθλιώσουν τον λαό και αυτό ήταν που ήξερε και ο κύριος Βαρουφάκης .

Δεν ήξεραν όμως , αυτό που έχω γράψει και έχουν διαβάσει συχνά από εμένα οι φίλοι μου , “ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ για το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν ήταν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ( χέστηκαν για τα ΛΕΦΤΑ μας “ . Να τελειώνουν με τα Υπολήμματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που επιζούν ακόμα στην ΕΥΡΩΠΗ θέλουν ! Την απόλυτη ΕΞΟΥΣΙΑ θέλουν και δεν φοβούνται ασφαλώς τον ΦΑΣΙΣΜΟ ο οποίος καλπάζει , αφού αυτός είναι το παιδί τους διά του οποίου θα ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ .

Ήξερα ότι αν κερδίζατε κάτι από τις διαπραγματεύσεις θα ήταν κάτι ελάχιστο έτσι ώστε να έχουν τα παλιά πολιτικά πρόσωπα την δυνατότητα να επανέλθουν αργότερα στην εξουσία και σύγχρονος να αποθαρρυνθούν τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη από το να να επιχειρήσουν μια Αριστερή διέξοδο !

Ούτε κι εγώ όμως ( κακώς βέβαια ) δεν είχα διανοηθεί ότι θα ήταν τόσο ύπουλοι και αδίστακτοί απέναντί σας !!

Στην “ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ διαπραγμάτευση για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ “ , Αυτοπαγιδευτήκατε και το βρίσκω εντελώς φυσικό πλέον που δεν σας αφήσουν να ξεφύγετε !

ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ δεν θα είναι πιο εύκολα αλλά θα υπάρχει προοπτική και ελπίδα για την Ελλάδα . Ο λαός καταλαβαίνει και αν του ζητήσετε νέα εντολή για διαπραγμάτευση με ενδεχόμενη και ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ελπίζω (για το καλό του) ότι θα σας την δώσει !

Αν αυτό δεν είναι εφικτό καλέσετε τον Αντώνη , το Βαγγέλη και το Σταύρο για να μας πάνε όπως βάδιζαν , από σιγά - σιγά στα 250 ευρώ και στην πείνα !!!

1 σχόλιο

  1. Από τέτοιους ελαφρόμυαλους δημοσιογράφους, βγάζουμε τέτοιες κυβερνήσεις. Με λογικές του κώλου (μνημονιακοι-αντμνημονιακοί, πατριώτες - γερμανοτσολιάδες κλπ). Πού να πάμε ρε ηλίθιε απροετοίμαστοι με δραχμή? Τί υποδομή έχουμε για να περάσουμε σε άλλο νόμισμα για το οποίο δεν υπαρχει αντίκρυσμα? Ηλίθιε, άσχετε. Και γιατί βιώνεις φασισμό? Έρχονται κάποιοι και σου πιάνουν το μάγουλο? Σε κάνουν ντά? Τί εννοείτε όλοι εσείς όταν μιλάτε για ανεξέρτητη Ελλάδα? Δεν υπάρχουν άλλα κράτη στον κόσμο? Δεν υπάρχουν Εθνικά συμφέροντα? Όλα λύνονται με πόλεμο? Πήγαινε να ζήσεις στην έρημο, πιθανόν να σου κανει καλό, να καταλάβεις ότι όταν ζείς σε μιά κοινωνία διασφαλίζεις την βιοσιμότητα και την ασφάλεια αλλά και δεν συμπεριφέρεσε σαν καουμπόΪ στην άγρια δύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση