GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Βόλου, δήμαρχος Αρτέμιδας και πρώην αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος. Όπ...

Αυτοκτόνησε με δίκανο πρώην αντιπεριφερειάρχης και δήμαρχος

Αυτοκτόνησε ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Βόλου, δήμαρχος Αρτέμιδας και πρώην αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος. Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε με δίκαννο κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, πιθανότατα τις βραδινές ώρες χθες. Στο σπίτι του, στα Λεχώνια, βρίσκεται η Αστυνομία και διερευνά τα αίτια της πράξης του.

Κάτοικοι των Λεχωνίων αναφέρουν ότι τον Δημήτρη Αλεξόπουλο βγήκε νεκρό σήμερα το πρωί ο αλλοδαπός που απασχολεί στα κτήματά του, ο οποίος ειδοποίησε τους γείτονες και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε πέσει σε κατάθλιψη το τελευταίο διάστημα και θεωρούσε ότι είχε αποτύχει και εκμυστηρεύτηκε σε πολύ φίλο του ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα φημολογείται ότι είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε, δεν κυκλοφορούσε έξω, είχε κλειστεί στον εαυτό του και ακούγονταν ότι δεν ήταν καλά.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος είχε εκλεγεί δήμαρχος Αρτέμιδας επί τρεις τετραετίες, είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος και ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κώστα Αγοραστού και αντιπεριφερειάρχης για ένα διάστημα στην πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας.

Σημειώνεται ότι προ ετών είχε αυτοκτονήσει και ο αδελφός του, Κώστας Αλεξόπουλος, ο οποίος παραμονές των Χριστουγέννων στην ΕΑΣ Πηλίου, είχε βάλει χειροβομβίδα στην κοιλιακή χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση