GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ Η οικονομική κρίση  και η γιγάντωση των αρνητικών της αποτελεσμάτ...

Η οικονομική κρίση και η γιγάντωση των αρνητικών της αποτελεσμάτων από τις λανθασμένες πολιτικές διαχείρισης.
Η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να κατανοήσει το μέγεθος της κοινωνικής κρίσης.
Η Αριστερά της «τσέπης», που σαν αποδέκτης της αντίδρασης αναλαμβάνει κυβερνητικά καθήκοντα, επενδύοντας στο αρεστό αλλά μη ρεαλιστικό.
μη φορά ελπίδων και προεκλογικών υποσχέσεων.Το άγνωστο, ο συμβιβασμός, η νέα εξάρτηση και η συνέχιση της κοινωνικής εξαθλίωσης.
Η Ελλάδα της «μεταμνημονιακής» εποχής και τα νέα μνημόνια. Η Ελλάδα που θυμάται το «Κούγκι», τη δραχμή, τη ρήξη στα λόγια. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…
Η απαξίωση του σοσιαλδημοκρατικού χώρου. Το τέλος του ΠΑΣΟΚ και η τιμωρία του λαού για την μετάλλαξη του σε υποστήριγμα των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
Η πολυδιάσπαση στο χώρο της κεντροαριστεράς, η ανισορροπία σε ένα πολιτικό σύστημα που καρκινοβατεί και η ακροδεξιά που περιμένει στη γωνία…Οι αγωνίες, οι προβληματισμοί, οι φόβοι αλλά και η προοπτική όλων όσων πίστεψαν στην Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Απελευθέρωση.
Το νέο, που πρέπει να εκφράσει τις νέες ζωντανές δυνάμεις της κοινωνίας, που πρέπει να εμπνεύσει , να καθοδηγήσει και να οδηγήσει στη νίκη των οραμάτων και των «πιστεύω», εκείνων που θέλησαν και θέλουν, να αλλάξουν την κοινωνία.
Το «μπορούμε μαζί» απέναντι στο «εγώ», το «θα παλέψουμε» απέναντι στο συμβιβασμό, το «αντέχουμε» απέναντι στο φόβο…Το αύριο που πρέπει να είναι διαφορετικό από το σήμερα.
Η Αριστερά που μπορεί και πρέπει να είναι σύγχρονη, ρεαλιστική και αληθινή.
Η Προοδευτική Παράταξη πρέπει να ανασυγκροτηθεί από τις στάχτες της, απαλλαγμένη από πρόσωπα και πολιτικές που την οδήγησαν στην απαξίωση.
Για αυτά και άλλα τόσα συζητάμε.
Καταθέτουμε τους προβληματισμούς μας. Ακούμε. Παίρνουμε αποφάσεις γιατί πρέπει να δράσουμε. Οργανωμένα και αποτελεσματικά.
Το Σάββατο 4 Ιουλίου , στις 10.30 το πρωί στο ξενοδοχείο PRESIDENT, στην Αθήνα……
Σας περιμένουμε

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση