ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΕΕ: Ξεκινά η επιχείρηση εναντίον των δουλεμπόρων στη Μεσόγειο

Share it:
ΕΕ: Ξεκινά η επιχείρηση εναντίον των δουλεμπόρων στη Μεσόγειο

Τα 28 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήραν όλα τα εμπόδια που απέμεναν ώστε οι υπουργοί Εξωτερικών τους να δώσουν την εντολή να αρχίσει τη Δευτέρα μια ναυτική αποστολή στη Μεσόγειο εναντίον των δικτύων των διακινητών μεταναστών, δήλωσαν σήμερα συγκλίνουσες πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο. 

"Όλοι οι όροι εκπληρώνονται ώστε να δοθεί η εντολή για την έναρξη (της επιχείρησης) την 22α Ιουνίου από τους υπουργούς Εξωτερικών", δήλωσε ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή. 

Το επιχειρησιακό σχέδιο αυτής της αποστολής, η οποία ονομάστηκε EU Navfor Med, υιοθετήθηκε, ενώ οι συνεισφορές των κρατών μελών σε πολεμικά πλοία, εναέρια μέσα και μη επανδρωμένα τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη είναι επαρκείς, διευκρίνισαν άλλες τρεις πηγές.

Share it:
Reactions:

Ευρώπη

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση