GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της… απόλαυσης

Με τόσες καινούριες εφαρμογές και πρωτότυπα gadget να εισάγονται καθημερινά στη διαδικτυακή (και μη) αγορά, δε θα αργούσε η στιγμή γι...

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της… απόλαυσης
Με τόσες καινούριες εφαρμογές και πρωτότυπα gadget να εισάγονται καθημερινά στη διαδικτυακή (και μη) αγορά, δε θα αργούσε η στιγμή για τη δημιουργία νέων, τεχνολογικά καινοτόμων συσκευών και εφαρμογών που υπόσχονται να... βελτιώσουν και τη σεξουαλική μας ζωή.
Μια ομάδα ερευνητών από την Καλιφόρνια ισχυρίζεται, ότι έχει δημιουργήσει ένα «έξυπνο» sex toy, το οποίο παρακολουθεί κάθε πτυχή της σεξουαλικής ζωής: από τις θερμίδες που «καίει» κανείς κατά τη διάρκεια του σεξ, μέχρι τον αριθμό των ωθήσεων και τη... μέγιστη ταχύτητα.
Το σεξουαλικό βοήθημα ονομάζεται «Lovely». Συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth και χρησιμοποιεί τα δεδομένα των χρηστών για να συστήνει 120 διαφορετικές σεξουαλικές στάσεις και τρόπους για τη βελτίωση της τεχνικής.
Επιπλέον, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, το «one-size-fits-all» sex toy δονείται παρέχοντας επιπλέον ερεθισμό στα ζευγάρια κατά τη διάρκεια του σεξ.

Διαθέτει μπαταρία που διαρκεί περίπου επτά ώρες, όταν δεν είναι στη δόνηση, ή δύο ώρες όταν δονείται.
Οι σχεδιαστές της συσκευής υποστηρίζουν ότι το λογισμικό εντοπισμού που χρησιμοποιεί δεν είναι μόνο για ετερόφυλα ζευγάρια. Αν καταφέρουν να συγκεντρώσουν την απαιτούμενη χρηματοδότηση, οι δημιουργοί της συσκευής θα την κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση