GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το έχουμε ξαναδεί το έργο...

Γράφει ο Μιχάλης Παπαδοδημητράκης. « Αν οι εκλογές άλλαζαν τον κόσμο, θα ήταν...

Γράφει ο Μιχάλης Παπαδοδημητράκης.
«Αν οι εκλογές άλλαζαν τον κόσμο, θα ήταν...
παράνομες»

                                    Καρλ Μαρξ (1848)

Το μεγάλο ηθικό και πολιτικό δίδαγμα αυτής της τετραμηνιαίας κόλασης των Ελλήνων είναι ακριβώς αυτό. Ότι δηλαδή οι εκλογές δεν μπορούν να λύσουν τις αντιθέσεις του καπιταλιστικού συστήματος. Αν και η αναφορά από το Μάρξ έγινε γύρω στο 1850 σήμερα επιβεβαιώνεται και πρακτικά και απόλυτα μέσα από την Ελληνική πραγματικότητα.

Πράγματι ο Ελληνικός λαός ψήφισε στις 25/1/2015 (ιστορική μέρα) κάτω από την απειλή της μπότας του γαλλογερμανικού νεοναζιστικού άξονα. Αψήφησε τις απειλές και με καρτερικότητα αναμένει τα αποτελέσματα. Μάταια όμως. Οι κατακτητές δεν πρόκειται να κάνουν πίσω ούτε πόντο.  Για αυτούς σαν να μην έγιναν εκλογές.

Παρά το ότι οι λαοί του κόσμου έχουν ξεσηκωθεί για συμπαράσταση στον Ελληνικό λαό, παρά την εμμονή των Ελλήνων για ελευθερία οι κατακτητές σε συνεργασία με τους ντόπιους Γερμανοτσολιάδες της  ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ σφίγγουν τη θηλειά στο λαιμό του Ελληνικού λαού. Το θλιβερό είναι πως τη θηλειά τη σφίγγουν Ελληνικά χέρια. Οι σύγχρονοι εφιάλτες,  όπως και το 1940 έτσι και σήμερα απειλούν, τρομοκρατούν και διαλαλούν ότι η Ελλάδα ανήκει στους κατακτητές. Όπως το 1940 απροκάλυπτα τα μορφώματα, στηρίγματα της εξάρτησης  με κουκούλες και χωρίς, ξεδιάντροπα παίρνουν το μέρος τους εγκληματικού χρηματιστηριακού κεφαλαίου.

Τι θα γίνει; Μα είναι πλέον εφταφάνερο. Οι προδότες προπαγανδιστές δήθεν του ευρώ είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για να:

  1. Γονατίσουν το Ελληνικό λαό. Να τιμωρήσουν μαζί με τα αφεντικά τους τους Έλληνες που τόλμησαν με την ψήφο τους να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του κατακτητή.
  2. Να παραδώσουν στους κατακτητές τη γη μας. Να κλέψουν τα νερά μας, τον ορυκτό πλούτο, τις θάλασσες μας, τους δρόμους, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τις βουνοκορφές μας, τον ήλιο... να σκοτώσουν τα όνειρα των παιδιών μας.
  3. Να ρίξουν στην εξαθλίωση την Τρίτη ηλικία και τη νεολαία στην ανεργία και τον απόλυτο αφανισμό.
    Αυτά είναι τα όνειρα των χαφιέδων των μνημονίων  οι οποίοι όταν πετύχουν το στόχο τους θα γλεντούν με τους κατακτητές σε πολυτελή ξενοδοχεία την ώρα που λαός νηστικός, άρρωστος, ταλαιπωρημένος θα πεθαίνει στους δρόμους, εξοντωμένος και εξουθενωμένος.
    Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Οι απόγονοι των γκεσταπιτών του 1940, είναι αυτοί που σήμερα έχουν αναλάβει διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον του Ελληνικού λαού, αλλά και εναντίον όλων των λαών του κόσμου. Οι πρόγονοι των σημερινών προδοτών ήταν το 1940 οι μαυραγορίτες  που για 1 λίτρο λάδι έπαιρναν ολόκληρες περιουσίες. Την ώρα που ο Ελληνικός λαός έκανε αντίσταση, αυτοί και οι πουτάνες τους γλεντούσαν με τον κατακτητή και κορόιδευαν και περιφρονούσαν το λαό. Φαίνεται πως πιο αισχρά σκουλήκια από τα μνημονιακά ρετάλια της χώρας μας δεν υπάρχουν πουθενά.
    Αλήθεια ο  λαός  όταν πολέμησε εναντίον του ναζισμού το 1940 δεν ήξερε με ποιον τα έβαζε; Δεν  ήξερε ότι αν συμβιβαζόταν με το ναζισμό ενάντια στους άλλους λαούς θα περνούσε καλύτερα;
    Το ήξερε. Όπως ήξερε τι το περίμενε. Ήξερε τις συνέπειες που ήταν: Χιλιάδες νεκροί από την πείνα. Εκατοντάδες χιλιάδες εκτελεσθέντες. Χιλιάδες νεκροί στην αντίσταση. Καταστροφή της χώρας. Δεινά, πολλά δεινά κόστισε η ελευθερία των Ελλήνων, η εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας και η εθνική ανεξαρτησία.    Παρ’ όλα αυτά ο Ελληνικός λαός δεν έκανε δεύτερες σκέψεις. Θυσίασε τα πάντα για την πατρίδα του.
    Σήμερα αντίστοιχα βλέπουμε  σενάρια τα τρόμου. Αν η Ελλάδα δεν υποταχθεί, δήθεν θα καταστραφεί ο Πλανήτης.
    Θα κλείσουν οι τράπεζες, θα κλείσουν τα σούπερ μάρκετ, θα βγει ο στρατός στους δρόμους, ο Ομπάμα θα κάνει παγκόσμιο διάγγελμα για να μας τρομοκρατήσει; Επειδή οι Έλληνες δεν υποτάσσονται οι κατακτητές,  απειλούν με πόλεμο και οι ντόπιοι χαφιέδες σπέρνουν τον τρόμο, απειλούν θεούς και δαίμονες, έχουν λυσσάξει τα βρωμερά σκουλήκια οι χίτες δημοσιογράφοι.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΚΟΤΗΤΑ; ΜΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 25/1/2015. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΠΑΡ΄ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
    ΤΙ;
    ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΥΡΩ.
    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ  «ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ» ΓΙΑ 2 -3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΝΟΡΜΑΛ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΗΤΤΑ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΑΔΙΕΣ.
    «ΜΟΛΩΝ   ΛΑΒΕ »  ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ  -  ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
    ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ» ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
    ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    ΠΡΩΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση