GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάκης Γαβαλάς: Οι πρώτες μέρες στη φυλακή

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» το πρωί της Τρίτης και μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, την περίοδο τ...

Λάκης Γαβαλάς: Οι πρώτες μέρες στη φυλακή Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» το πρωί της Τρίτης και μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, την περίοδο της φυλάκισής του και τη ζωή του σήμερα.
Αφού εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας στον λαιμό του ένα... κολάρο σκύλου, εξήγησε:
«Είναι κολάρο σκύλου. Φτιάχνω αξεσουάρ και τσάντες από κολάρα σκύλου»
Για τη ζωή του μετά τη φυλακή
«Πήρα μια μεγάλη τιμωρία από μια χώρα που επένδυσα. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι αντάξιος σε όσους πιστεύουν σε μένα. Θα είμαι εδώ, θα αγαπάω τον κόσμο του σόου, γιατί έτσι είμαι κι εγώ. Δεν θέλω να είμαι καλό παιδί, θέλω να κάνω ατασθαλίες, θέλω να είμαι καλά για μένα. Βλέπω αυτούς που έχουν περιουσίες και δεν τις χαίρονται αλλά εγώ περνάω καλύτερα».
Για τη ζωή του μέσα στη φυλακή
«Μπήκα ψαρωμένος στη φυλακή και πίστευα ότι θα με ειρωνεύονταν. Αλλά όλοι ήθελαν να με γνωρίσουν και να μου μιλήσουν. Τους ζήτησα για λίγες ημέρες να με αφήσουν να ηρεμήσω. Ένα τρίμηνο έπαθα το σοκ της ζωής μου με τους δικηγόρους και μετά αποφάσισα και τους είπα ότι επειδή δεν θα γινόντουσαν ποτέ πρωταγωνιστές εγώ θα ήμουν ο πρωταγωνιστής και αυτοί οι κομπάρσοι. Ήταν τρελό αλλά κι αυτό το διακωμώδησα γιατί δεν γινόταν αλλιώς».
Ακόμη, διηγήθηκε μια χιουμοριστική ιστορία με συγκρατούμενό του:
«Είχα άνθρωπο που μου έφτιαχνε τα μαλλιά. Πριν πάω στο δικαστήριο τον έβαλα και μου έκανε τα μαλλιά ντεκαπάζ!» είπε.
Για την κοινωνική εργασία που θα προσφέρει
«Επειδή δεν έχω να πληρώσω, θα πάω στον Δήμο να κάνω κοινωνική εργασία. Θέλω να ξαναβγάλω ένα ΑΦΜ και να δημιουργήσω κάτι. Πήγα στο "Dancing with the stars", έβγαλα κάποια χρήματα και ο Φώτης Μεταξόπουλος -ξεχασμένος από τον Θεό- έλεγε ότι εγώ δεν ήμουν ικανός».
Για το αν έχασε φίλους μετά την περιπέτειά του
«Νομίζω ότι κι αυτοί δεν ήθελαν να με δουν έτσι για να με λυπούνται. Δεν θέλω να πιστεύω ότι με αφήσαν. Πλέον δεν μπορώ να ακολουθήσω μερικούς λόγω χρημάτων. Και άλλοι σαφώς έφυγαν. Αλλά δεν θέλω να με λυπούνται. Δεν ήμουν ποτέ καημένος» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση