GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθαρά τα όπλα της Αγχιάλου

Καθαρά ήταν τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή των ληστών με τα μαύρα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Τόσο τα καλάσν...

Καθαρά τα όπλα της Αγχιάλου

Καθαρά ήταν τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή των ληστών με τα μαύρα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Τόσο τα καλάσνικοφ όσο και τα πιστόλια που βρέθηκαν στη Νέα Αγχίαλο δεν είχαν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες.

Θυμίζουμε όι τα όπλα που βρέθηκαν στο καταφύγιο που χρησιμοποιούσαν οιί Σπύρος Χριστοδούλου, Γρηγόρης Τσιρώνης, αλλά και ο αυτόχειρας Σπύρος Δραβίλας.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην προέλευση των όπλων. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία αναζητά το τρόπο που προμηθεύτηκαν τα όπλα οι τρεις ληστές, αλλά και τους δίαυλους συνεργασίας ανάμεσα σε ποινικούς και ατόμων που κινούνται στον χώρο του αντάρτικου πόλης.

Την ίδια ώρα οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εξετάσεων στα αυτοκίνητα για ταυτοποίηση DNA, ελπίζοντας ότι έτσι υα αποκαλυφθεί ποιοι χρησιμοποιούσαν ή επισκέφτηκαν τη μεζονέτα της Νέας Αγχιάλου. Η διαδικασία των εξετάσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί σε μερικές ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση