GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδήλωση μνήμης για τον Μπάμπη Πρωτοπαπά

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας...

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής και μνήμης Χαράλαμπου Πρωτοπαπά, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον θάνατό του.
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, που υπήρξε πρόταση του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Θεμάτων Ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ, έχει συγκροτηθεί Επιτροπή Πρωτοβουλίας τόσο από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από συνεργάτες και συναγωνιστές του Χαράλαμπου Πρωτοπαπά στο ΚΟΔΗΣΟ: Νίκος Κωνσταντόπουλος, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Σταύρος Παπανικολάου,Γιάννης Μπαλάφας, Πάνος Τριγάζης, Κώστας Γιαννούλης, Τάσος Δαρσινός, Βούλα Γιαννουδάκη, Θρασύβουλος Κονταξής, Γιάννης Μητσιόπουλος, Θεοχάρης Βουτσάς.
Ως πρόεδρος του ΚΟΔΗΣΟ, ο Χαράλαμπος Πρωτοπαπάς υπήρξε εκ των ιδρυτών του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου και πάντοτε υπηρέτησε την ιδέα της ενότητας της Αριστεράς ως στέλεχος του ΣΥΝ, μέχρι τον θάνατό του, ενώ έχει αφήσει πίσω του σημαντικό συγγραφικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση