GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Της Πουτάνας γίνεται στην Ευρωζώνη...

John Metaxiotis Της Πουτάνας γίνεται στην Ευρωζώνη... Της Νάνσυ Πανουσοπούλου - Φουντουλάκη Της Πουτάνας γίνεται στην Ευρωζώνη... Σκοτών...

John Metaxiotis

Της Πουτάνας γίνεται στην Ευρωζώνη...

Της Νάνσυ Πανουσοπούλου - Φουντουλάκη

Της Πουτάνας γίνεται στην Ευρωζώνη... Σκοτώνονται μεταξύ τους... Η Μέρκελ ζήτησε από τον Ντάισεμπλουμ να ανασκευάσει τις μεσημεριανές του δηλώσεις και από τον Σόιμπλε να βγει και να κάνει δηλώσεις κατευναστικές.

Ο Ρέντσι απείλησε με δηλώσεις υπέρ του δικαιώματος της Ελλάδας να κάνει το δημοψήφισμα… και ζήτησε από τον Ντράγκι οποιαδήποτε αύξηση στα σπρεντς των ιταλικών ομολόγων να καλυφθεί από την ΕΚΤ καθιστώντας τον υπεύθυνο για την ανωμαλία που δημιουργείται.

Ο καγκελάριος της Αυστρίας δήλωσε πως πιέζεται από ένα μεγάλο κομμάτι του λαού του να κάνει δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας του όχι στην ευρωζώνη αλλά στην Ευρωπαϊκή ένωση.

Η Σλοβακία και Ιρλανδία ζητούν να καλυφθούν με έκτακτα πακέτα οικονομικής ενίσχυσης για να ανταπεξέλθουν στο χτύπημα των αγορών.

Και ο υπουργός οικονομικών της Πορτογαλίας στο Euro group δήλωσε απερίφραστα προς τον Σόιμπλε… « Εμείς τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας για να υπάρχει ομοφωνία αποφάσεων, τώρα να τηρήσετε και εσείς τις υποσχέσεις σας για οικονομική στήριξη» Τι εννοούσε άραγε;…

3 σχόλια

  1. το βερολινο στις φλογες ξανα!
    https://www.youtube.com/watch?v=ToPCBoHqDuI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΤΡΟΥΣΚ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΛΑΓΚΑΡΤ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΡΑΓΕ Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ?Ε ΠΑΙΔΙΑ ?ΚΑΙ ΟΝΤΡΑΓΚΙ ΞΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΠΑΚΛΑΜΑ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΤ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ?ΝΑ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν

    Ζητείτε από τις Ψυχιατρικές Σχολές της Ελλάδας, από το Δημόσιο Ψυχοθεραπευτήριο Δαφνίου, και από το Δημόσιο Ψυχοθεραπευτήριο ΔρομοκαΪτιου να αποκαλύψουν τι είδους ψυχοφάρμακα παίρνει ο Τσίπρας οι Υπουργοί του, οι βουλευτές και εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ που μας τα έκοψε Σύριζα και των ΑΝΕΛ, πριν βγούνε στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα για να μπορούν χωρίς εμφανή ντροπή, ήρεμοι, να υπερασπίζονται την πολιτική τους , δηλαδή τα ψέματα που ξεφουρνίζουν κάθε τόσο και λιγάκι.

    Το Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν
    έγκειται στο γεγονός ότι αφού αυτά τα ψυχοφάρμακα είναι τόσο αποτελεσματικά θα είναι ευχής έργο να γίνουν γνωστά και να συνταγογραφούνται στο ευρύ κοινό που χρήζει ψυχιατρικής θεραπείας, έτσι που και οι ασθενείς και οι δικοί τους άνθρωποι να ηρεμήσουν και η ζωή τους να γίνει καλύτερη.

    Θα αναφέρω το πιο αισχρό προεκλογικό ψέμα που ειπώθηκε ποτέ στην Ελλάδα, και που ειπώθηκε από αυτούς¨

    Θα χαρίσουμε Το 80/100 της οφειλής του οποιοιδήποτε προς την Εφορία, Ταμεία, και άλλους Δημόσιους Οργανισμούς και το υπόλοιπο 20/100 θα το κάνουμε 74 μηνιαίες δόσεις, εννοείτε ότι μέσα σε αυτούς τους οφειλέτες βρίσκονται παντός είδους καθάρματα που με τις πράξεις τους στερούν το Ελληνικό Δημόσιο από το να μπορεί να έχει καλύτερη Παιδεία, καλύτερη Υγεία, καλύτερη Πρόνοια, καλύτερη Άμυνα, και γενικά καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.
    Όμως ο Σύριζα είναι Σύριζα και από τέτοια το αυτί των Συριζαίων δεν ιδρώνει.

    Ευχαριστώ και παρ’ ότι πικραίνομαι ΝΑΙ δαγκωτό.

    ( Από τότε που άρχισε το φλερτ και το γλείψε με να σε γλείψω, της Χρυσής Αυγής με τον Σύριζα και τους ΑΝΕΛ, από τότε οι ΤΡΕΙΣ τους ΕΊΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!....
    Από τότε είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους για αυτήν την ώρα, την ώρα του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, τουτέστιν ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ…….)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση