GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντρεύτηκαν οι δύο διάσημοι μάγοι, Γκάνταλφ και Ντάμπλντορ (εικόνες)

Ανακοίνωση: oι δύο πιο διάσημοι φανταστικοί μάγοι, Άλμπους Ντάμπλντορ από τον Χάρυ Πότερ και Γκάνταλφ ο Λευκός, από τον Αρχοντα των δ...

Παντρεύτηκαν οι δύο διάσημοι μάγοι, Γκάνταλφ και Ντάμπλντορ (εικόνες)
Ανακοίνωση: oι δύο πιο διάσημοι φανταστικοί μάγοι, Άλμπους Ντάμπλντορ από τον Χάρυ Πότερ και Γκάνταλφ ο Λευκός, από τον Αρχοντα των δαχτυλιδιών, παντρεύτηκαν την Κυριακή 7 Ιουνίου, στον Οίκο Ισότητας στην πόλη της Τοπέκα, στο Κάνσας.
Μάλιστα, οι δύο μάγοι επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους ακριβώς απέναντι από την φανατικά αντι-γκέι εκκλησία των Βαπτιστών του Westboro. 
Φορώντας τα καλά τους και καταχειροκροτούμενοι από δεκάδες... καλεσμένους, οι δύο φανταστικοί, καλοί ήρωες θέλησαν να δώσουν τον δικό τους μήνυμα υπέρ της κοινότητας των ομοφυλόφιλων, αμφιφιλόφυλων και διεμφυλικών ατόμων, στα πλαίσια των gay pride και των διοργανώσεων που γίνονται αυτή την περίοδο παγκοσμίως.  

Την ιδέα για τον γάμο μεταξύ των μάγων από τις ιστορίες του Χάρι Πότερ και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, τον έδωσε πριν μία εβδομάδα η συγγραφέας και δημιουργός του μαγικού κόσμου του Χάρι Πότερ, J.K. Rowling.
Παρά τις σφοδρότατες αντιδράσεις της τοπική εκκλησίας, ο – ομολογουμένως πολύ έξυπνος - γάμος έγινε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού έγινε θέμα σχεδόν σε όλα τα ξένα μέσα ενημέρωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση