GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ποιο κανάλι αναλαμβάνει Συμβούλος Προγράμματος ο Π. Κωστόπουλος...

Σύμφωνα με πληροφορίες  Πέτρος Κωστόπουλος θα αναλάβει θέση στο TRT, Θεσσαλική Ραδιοφωνία Τηλεόραση.Συγκεκριμένα, ο πρώην εκδότης και παρ...

Σύμφωνα με πληροφορίες  Πέτρος Κωστόπουλος θα αναλάβει θέση στο TRT, Θεσσαλική Ραδιοφωνία Τηλεόραση.Συγκεκριμένα, ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής, ξεκινά ένα νέο και φιλόδοξο project για την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα προβάλλεται σε κανάλια του ομίλου Καραγιώργη και θα αναλάβει τη θέση του Συμβούλου Προγράμματος στην εταιρεία MMP, η οποία θα κάνει παραγωγή και διανομή τηλεοπτικού περιεχομένου.
Ο ίδιος δήλωσε πριν δέκα ημέρες περίπου, πως συζητά για νέα πιθανή συνεργασία με τρία κανάλια. «Κάνω συζητήσεις για τρεις νέες εκπομπές, με διαφορετικούς ανθρώπους, σε διαφορετικά κανάλια. Talk show με ενδιαφέρει. Τι να κάνω εγώ; Τη Ζέτα; Εγώ ιδανικά αυτή την εποχή που περνάμε θα έπλενα και τζάμια. Πρέπει να δουλεύει ο άνθρωπος αυτή την εποχή, αυτό είναι το πρωταρχικό, να βγάλουμε κανά φράγκο. Θα έκανα και εκπομπή μαγειρικής, και εκπομπή λόγου και κωλοτούμπες… Καλύτερος είναι ο Αρναούτογλου. Χαριτωμένη είναι η εκπομπή του και πάει καλά από ότι ξέρω. Πρωινό δεν μπορώ να κάνω γιατί έχω άλλες δουλειές», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ο πρώην ισχυρός άντρας της Imako εθεάθη πριν εβδομάδες να γευματίζει με τον Γιάννη Λάτσιο σε γνωστό burgerάδικο των Βορείων Προαστίων με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες για πιθανή συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση