ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Δεν πήγα σε καμία από τις δύο συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα...

Share it:
Στέφανος Μπαγεώργος
Δεν πήγα σε καμία από τις δύο συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα. Στην πρώτη, γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς σημαίνει ¨παίρνουμε την διαπραγμάτευση στα χέρια μας¨. Προσωπικά, προτιμώ να την έχει ο πρωθυπουργός.
Αν ο στόχος ήταν, που ήταν, να εκφραστεί η λαϊκή υποστήριξη στην κυβέρνηση, έγινε σε λάθος στιγμή, με λάθος τρόπο, πρόχειρα, χωρίς προϋποθέσεις για μια πραγματικά μαζική συγκέντρωση.
Στην δεύτερη, αν και οπαδός της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, δεν πήγα, πολύ απλά, γιατί δεν έχω τίποτε κοινό με την δεξιά νεοφιλελεύθερη αντίληψη της ΝΔ , που την διοργάνωσε.
Το ανησυχητικό στοιχείο όμως, είναι ότι η υποβόσκουσα εδώ και καιρό διαίρεση της κοινωνίας, αρχίζει να σχηματοποιείται με πολύ πιο συγκεκριμένο τρόπο. Ελπίζω η σχηματοποίηση αυτή να περιοριστεί μόνο στη διοργάνωση ειρηνικών συγκεντρώσεων.
Share it:
Reactions:

Γνώμες

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση