GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανάκριβες οι βουτιές στις παραλίες της Αττικής

Οι παραλίες της Αθήνας πλημμύρισαν από κόσμο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφού, παρά τις χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, πολλοί βρ...

Πανάκριβες οι βουτιές στις παραλίες της Αττικής
Οι παραλίες της Αθήνας πλημμύρισαν από κόσμο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφού, παρά τις χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, πολλοί βρήκαν μια καλή ευκαιρία να κάνουν την πρώτη βουτιά του φετινού καλοκαιριού.
Όσοι επισκέφθηκαν μία από τις οργανωμένες πλαζ της Αττικής, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι, αν και στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, οι τιμές τους παραμένουν αλμυρές για τον μέσο πολίτη.
Τα 40 ευρώ, κατά μέσο όρο, φτάνει το ποσό που πρέπει να δαπανήσει μία τετραμελής οικογένεια για να διασκεδάσει μερικές ώρες και να απολαύσει τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις οργανωμένες πλαζ της πρωτεύουσας, χωρίς να στερηθεί τις βασικές ανάγκες της για φαγητό και ποτό. Μόνο τα βασικά έξοδα που θα πρέπει να κάνει μία οικογένεια για να περάσει ένα Σαββατοκύριακο σε οργανωμένη παραλία φτάνουν κοντά στα επίπεδα των 100 ευρώ.
Στη συνέχεια θα πρέπει να πληρωθούν οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες, οι οποίες θα κοστίσουν από 8 έως 10 ευρώ. Οι τιμές αυτές, φυσικά, αφορούν μια μέση οργανωμένη πλαζ και όχι όσες έχουν είσοδο πάνω από 20 ευρώ το άτομο και απευθύνονται σε ανθρώπους με μεγάλη οικονομική άνεση.
Οι τιμές των μπαρ στις οργανωμένες παραλίες είναι στα ίδια επίπεδα με αυτά μιας μέσης καφετέριας της πρωτεύουσας και γι' αυτόν τον λόγο έχουν θεσπιστεί ανώτατες τιμές για κάποια απολύτως βασικά είδη, όπως το νερό, ο απλός καφές, ελληνικός ή νεσκαφέ, και το τοστ με ζαμπόν και τυρί. Ακόμα και έτσι, το μόνο βέβαιο είναι ότι μία τετραμελής οικογένεια δεν θα ξοδέψει λιγότερα από 15 ευρώ για καφέ, νερό και τοστ.
ΠΗΓΗ: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση