GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρις Πρατ: "Δεν πρόκειται να γίνω ποτέ ξανά χοντρός"

Ο ηθοποιός Κρις Πρατ μίλησε στο βρετανικό Men's Health, για τις αυξομειώσεις στο βάρος του, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, επι...

Κρις Πρατ:
Ο ηθοποιός Κρις Πρατ μίλησε στο βρετανικό Men's Health, για τις αυξομειώσεις στο βάρος του, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να ξαναπαχύνει.
«Πήρα κιλά γιατί είχα ερωτευτεί μια γυναίκα που της άρεσε να ταΐζει τον άντρα της» λέει ο Πρατ και προσθέτει: «Ήμουν λίγο σαν τον Χάνσελ που ήταν σε πάχυνση μέχρι να τον βάλει η κακιά μάγισσα στον φούρνο. Η σχέση μας ήταν κάτι σαν τη μαμά αρκούδα και τον μπαμπά αρκούδο. Αυτή έτρωγε λίγο και ήθελε, αφού φάω το δικό μου φαγητό να τρώω και αυτό που άφηνε αυτή».
Όπως λέει ήθελε να πάρει βάρος για τον ρόλο του στη σειρά Parks and Recreation. «Ανακοίνωσα σε όλο το καστ της σειράς, και στη συνέχεια έγινε μέρος ενός παιχνιδιού, για πόσο λίπος μπορώ να πάρω και πόσο γρήγορα» λέει ο Πρατ. «Έτρωγα τέσσερα μπέργκερ σε κάθε ανάγνωση του σεναρίου. Έγινα πραγματικά χοντρός, ήμουν 136 κιλά». Το επιπλέον βάρος τον επηρέασε συναισθηματικά και σωματικά. «Είχα πραγματικά προβλήματα υγείας που με επηρέαζαν σε σημαντικό βαθμό.
Είναι κακό για την καρδιά σας, το δέρμα σας, το πνεύμα σας» λέει.
Ο ηθοποιός συνέχισε να παρουσιάζει διακυμάνσεις στο βάρος του, ανάλογα με τον ρόλο που ετοιμαζόταν να παίξει, μέχρι που αποφάσισε άπαξ και διά παντός να σταματήσει το παιχνίδι με τα κιλά.
«Πήγαινα μία επάνω, μία κάτω, έχασα βάρος για παίξω στην ταινία Moneyball, μετά πήρα πάλι κιλά, στη συνέχεια τα έχασα για τον ρόλο στο Zero Dark Thirty και πάλι πάχυνα για να παίξω τον Andy» δήλωσε ο Πρατ. Όταν όμως είδε τον εαυτό του στο Zero Dark Thirty, τότε αποφάσισε ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει χοντρός.
«Όταν ήμουν χοντρός και δυστυχισμένος, οι μόνες στιγμές που ήμουν καλά ήταν όταν έτρωγα» τόνισε και πρόσθεσε: «τώρα τα γεύματα μου είναι μερικές φορές μισά, γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να τρώμε υγιεινά. Αλλά την ώρα μεταξύ των γευμάτων, αισθάνομαι υπέροχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση