GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τον Υπουργό Υγείας!...

Με έκπληξη, δυσαρέσκεια αλλά και οργή διάβασα  την είδηση  ότι ο πρώην προϊστάμενος του νυν υπουργού Υγείας, κ. Σκουλάκης  διορίστηκε από...

Με έκπληξη, δυσαρέσκεια αλλά και οργή διάβασα  την είδηση  ότι ο πρώην προϊστάμενος του νυν υπουργού Υγείας, κ. Σκουλάκης  διορίστηκε από τον τότε υφιστάμενο του κ Κουρουμπλή  πρόεδρος σε Οργανισμό του Υπουργού  Υγείας.
 Αυτή η έκπληξη μου προέρχεται από το γεγονός ότι  τα Νοσοκομεία όλης της χώρας και αυτά της Κρήτης είναι στο κόκκινο και λειτουργούν με πολλές ελλείψεις σε υλικά πρώτης ανάγκης και σε υλικά και χιλιάδες νέοι γιατροί και νοσηλευτές  είναι άνεργοι.
  Η λειτουργία  επίσης των Νοσοκομείων με τις όποιες δυσκολίες, που υπάρχουν οφείλεται στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι νοσηλευτές και γιατροί..
  Με  όλο το σεβασμό στο πρόσωπο του υπουργού Υγείας που έχω,   δηλώσεις του τύπου "τι να κάνει να  κάθεται σε καφενεία;", εννοώντας το κ .Σκουλάκη, μειώνουν αφάνταστα όλους τους λειτουργούς Υγείας όταν μάλιστα εργάζονται απλήρωτοι!!!
 Ένας απλήρωτος και εξουθενωμένος εργαζόμενος σε Νοσοκομείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση