GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθήνα ο Τούντορ, κλείνει στον ΠΑΟΚ

Φτάνουμε στο τέλος της αναζήτησης προπονητή για τον ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν στην παρούσα φάση πως ο Ιγκόρ Τούντορ θα ‘ναι αυτός που θα αναλά...

Στην Αθήνα ο Τούντορ, κλείνει στον ΠΑΟΚ

Φτάνουμε στο τέλος της αναζήτησης προπονητή για τον ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν στην παρούσα φάση πως ο Ιγκόρ Τούντορ θα ‘ναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Ο «εκλεκτός» του Φρανκ Άρνεσεν είναι ήδη στην Αθήνα κι αυτό δείχνει το πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στην πρωτεύουσα, ενώ εκεί είναι ήδη και το «δεξί του χέρι», η Μαρία Γκοντσάρεβα, προκειμένου οι τρεις τους να καθίσουν… κάτω και να οριστικοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. 

Το ταξίδι του Κροάτη στην χώρα μας σίγουρα… στέλνει ένα «μήνυμα» γάμου και είναι δεδομένο πως η υπόθεση δεν θα τραβήξει πολύ ακόμα. 

Ο άλλοτε «δυνατός» αμυντικός… ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2009, αρχικά ως βοηθός. Τον Δεκέμβριο του 2012 πήρε το… χρίσμα του πρώτου στην Χάιντουκ, στην οποία παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον ετοιμάζεται να δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση