GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέζησε τσιμπήματα χιλιάδων μελισσών

Τύχη βουνό είχε ένας Αμερικανός, ο οποίος χθες Παρασκευή δέχτηκε από 500 ως 1.000 τσιμπήματα από δεκάδες χιλιάδες μέλισσες, κοντά στην ...

Επέζησε τσιμπήματα χιλιάδων μελισσών

Τύχη βουνό είχε ένας Αμερικανός, ο οποίος χθες Παρασκευή δέχτηκε από 500 ως 1.000 τσιμπήματα από δεκάδες χιλιάδες μέλισσες, κοντά στην πόλη Κίνγκμαν της βορειοδυτικής Αριζόνας, δήλωσαν οι αρχές.

Μετά την επίθεση, ο άνδρας που δεν κατονομάζεται, νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Κίνγκμαν.

Δέχτηκε την επίθεση επειδή προφανώς επιχείρησε να καταστρέψει μία κυψέλη στον κήπο του σπιτιού του, δήλωσε η εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Μοχέιβ, η Λέσλι ΝτεΣάντις.

"Ο αριθμός των μελισσών κάτω από το υπόστεγο ήταν απίστευτος. Ο αστυνομικός που μετέβη εκεί είπε ότι ήταν σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Απλώς απίστευτο", είπε η ίδια.

Οι αρχές δήλωσαν ότι ο άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες στον κήπο του σπιτιού του όταν δέχτηκε τα τσιμπήματα και έτρεξε στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια από δύο περαστικούς, οι οποίοι επίσης δέχτηκαν επίθεση από τις μέλισσες αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Ένας μελισσοκόμος, ο οποίος κλήθηκε επί τόπου, δέχτηκε κι εκείνος τσιμπήματα 23 φορές και όπως είπε στις αρχές προφανώς θα χρειαστούν αρκετές μέρες μέχρι να καταστεί εφικτό να συγκεντρωθούν όλες οι μέλισσες.

Οι αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν μέσα στο σπίτι τα κατοικίδιά τους, να αποφεύγουν να περπατούν κοντά στο σπίτι του θύματος των μελισσών και να οδηγούν με κλειστά τα παράθυρα των οχημάτων τους.

Η περιοχή της επίθεσης είναι μία κοινότητα με γήπεδα του γκολφ με μεγάλα σπίτια στην Βάλε Βίστα, περίπου 23 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κίνγκμαν και 332 βορειοδυτικά του Φίνιξ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση