GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: "Ο ελληνικός λαός καλείται να υπαχθεί σε υφεσιακά μέτρα..."

Ο Ευ. Βενιζέλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις εξελίξεις στην διαπραγμάτευση, δήλωσε:  "Η ανακούφιση, γιατί η χ...

Ο Ευ. Βενιζέλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις εξελίξεις στην διαπραγμάτευση, δήλωσε: 
"Η ανακούφιση, γιατί η χώρα αποφεύγει την καταστροφή με την οποία την απειλούσε η ίδια η κυβέρνηση της - πέντε χρόνια μετά το 2010- δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός πως φθάσαμε εδώ με το χειρότερο δυνατό τρόπο.
Το χαμένο πεντάμηνο ανεβάζει πάρα πολύ το λογαριασμό.
Ο ελληνικός λαός καλείται να υπαχθεί σε υφεσιακά μέτρα. Όπως είχα πει, το mail Χαρδούβελη φαίνεται ως παιδική χαρά μπροστά στον κατάλογο μέτρων που συμφωνεί η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει.
Πρέπει να γίνει κατανοητό πως μόνη λύση για το χρέος είναι να συνεχίσουμε πάνω στα χνάρια του 2012. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη επιτέλους να παραδεχθεί μια ιστορική αλήθεια που συκοφάντησε και συγκάλυψε.
Και το αναπτυξιακό πακέτο μακάρι να έρθει, αλλά αυτά είναι κονδύλια κοινοτικά και εθνικά που υπάρχουν και που η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει το τελευταίο πεντάμηνο".

.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση