GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ιρλανδία καλεί την Ελλάδα να ακολουθήσει το... καλό της παράδειγμα

H κυβέρνηση της Ιρλανδίας ζήτησε σήμερα από την Ελλάδα να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της και προέτρ...

Η Ιρλανδία καλεί την Ελλάδα να ακολουθήσει το... καλό της παράδειγμα
H κυβέρνηση της Ιρλανδίας ζήτησε σήμερα από την Ελλάδα να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της και προέτρεψε την Αθήνα να ακολουθήσει το δικό της παράδειγμα προκειμένου να εξέλθει από την κρίση.

“Απογοητεύτηκα λίγο όταν άκουσα την ελληνική κυβέρνηση να μιλά για δημοκρατική εντολή. Εμείς το αποδεχόμαστε αυτό, όμως εκείνοι πρέπει επίσης να αποδεχθούν τη δημοκρατική εντολή που έχει δοθεί και σε άλλες κυβερνήσεις στην Ευρωζώνη”, δήλωσε ο Σάιμον Χάρις, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTE.

“Ακόμα και την ύστατη στιγμή οι Έλληνες πρέπει να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους τους”, πρόσθεσε ο ίδιος. “Πρέπει οι Έλληνες να επιστρέψουν και να κάνουν ό,τι έκανε η Ιρλανδία”.

“Η Ιρλανδία έχει αποδείξει ότι μπορούμε πραγματικά να διαπραγματευόμαστε και να επιλύουμε τα προβλήματα”, ωστόσο “δεν μπορείτε να το επιτύχετε αυτό μέσω της πολιτικής αστάθειας και της υιοθέτησης ακραίων θέσεων”, υπογράμμισε ο Χάρις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση