GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαλβέρδε στέλνει... Γκράθια στον πάγκο του Ολυμπιακού

Οι εξελίξεις αναμένονται μετά την Τρίτη... Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στον Ολυμπιακό δεν ασχολείται κανείς με το θέμα του προπονητή. Επ...

Ο Βαλβέρδε στέλνει... Γκράθια στον πάγκο του Ολυμπιακού

Οι εξελίξεις αναμένονται μετά την Τρίτη... Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στον Ολυμπιακό δεν ασχολείται κανείς με το θέμα του προπονητή. Επαφές γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται με πολλούς τεχνικούς. 

Πλέον, όμως, υπάρχει κάποιος ο οποίος ξεχωρίσει. Ο Χάβι Γκράθια! Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν πρώτο στη λίστα των υποψήφιων προπονητών τον πρώην της Κέρκυρας. 

Άνθρωπος του Ολυμπιακού έχει μεταφέρει στον Γκράθια το ενδιαφέρον της ομάδας για να συνεργαστεί μαζί του και εκείνος μόνο αρνητικός δεν ήταν. Όπως αναφέρουν ισπανικές εφημερίδες βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο αυτό, ιδιαίτερα λόγω του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι συστάσεις του Ερνέστο... 
Μεγάλο ρόλο έχει παίξει η άποψη του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει μιλήσει στους ανθρώπους της ομάδας με τα καλύτερα λόγια για τον Γκράθια, τονίζοντας την δουλειά που έκανε στην σεζόν που τέλειωσε με τη Μάλαγα. 
Πώς θα μπορούσε η άποψη του Ερνέστο να μην ληφθεί υπόψη στον Πειραιά; Δεν θα μπορούσε... 

Το πρόβλημα και ο ρόλος του Ιμπάνιεθ 
Το μεγάλο πρόβλημα για να γίνει ο "γάμος" θα πρέπει να λυθεί το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα. Τα διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν και πάλι την ισπανική ομάδα δίνουν ελπίδες για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά όμως αυτές ενδεχομένως να αποτελέσουν και έναν λόγο για να καθυστερήσουν οι διαπραγματεύσεις. 

Εδώ έρχεται ο ρόλος του Ιμπάνιεθ. Ο μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Γκράθια, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό έχει δεσμευτεί ότι μπορεί να μεσολαβήσει στις διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του Ισπανού. 

Οι άλλοι... 
Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό έχουν επαφές και με άλλους. Αγκίρε, Ράμος και Εσκριμπά έχουν δεχθεί κρούση από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι προσπαθούν να γνωρίζουν ό,τι επιθυμεί ο κάθε ένας προπονητής για να λάβουν την τελική απόφασή τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση