GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν προσφέρει στην Ιταλία έξοδο από την κρίση, με ένταξη στη BRICS!

Aπό το Sibilla-gr Ο Πούτιν προσφέρει στην Ιταλία την έξοδο από την...

Aπό το Sibilla-gr

Ο Πούτιν προσφέρει στην Ιταλία την έξοδο από την...
κρίση: Εκτός ευρώ, μέσα στη BRICS! (Putin offre all’Italia la via d’uscita dalla crisi: fuori dall’EURO, dentro i BRICS)
Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου της Liliana Gorini, προέδρου του MoviSol, που μεταξύ άλλων επισημαίνει:
"Η πρόταση έγινε όταν η σύνοδος G7 στη Βαυαρία αποφάσισε νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και μετά τρεις ημέρες ο Πούτιν επισκέφθηκε την Ιταλία..."
Αναφορικά με την Ελλάδα, η Liliana Gorini σημειώνει:
"Ανάλογη πρόταση εγκατάλειψης της δικτατορίας του ευρώ και συμμετοχή στη RICS, έγινε προηγουμένως και στον έλληνα πρωθυπουργό Τσίπρα, όταν εκείνος είχε επισκεφθεί τη Μόσχα. Για την Ελλάδα είναι η μοναδική εναλλακτική λύση για να απεγκλωβιστεί από τη δικτατορία [diktat della Troika] της Τρόικα (UE, BCE και Fondo Monetario Internazionale), που οδηγούν κυριολεκτικά στην καταστροφή αυτή τη χώρα, δολοφονώντας τους πολίτες της, αρχομένων των παιδιών που δεν έχουν χρήματα να θρέψουν τα σχολεία [σημ. στην Ιταλία προσφέρουν ακόμη φαγητό για όλους τους μαθητές στα σχολεία, γεγονός που διαφεύγει στην αρθρογράφο, δεν συμβαίνει στην Ελλάδα των "μεταρρυθμίσεων"]..."

* Λέτε να μας ετοιμάζει έκπληξη ο Αλέξης Τσίπρας κι νώ όλοι πιστεύουν ότι "παλεύει" ένα "ήπιο μνημόνιο", μας εμφανιστεί "Κάστρο της Μεσογείου";
Το ευχόμαστε και τον στηρίζουμε σ' αυτή την κατεύθυνση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση