GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανία: Δεν ξέρουμε κάτι για Eurogroup πριν τις 18 Ιουνίου

Θετικά εκφράστηκε για την ατμόσφαιρα που επικράτησε το βράδυ της Κυριακής στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης Μέρκελ, Ολάντ, Τσίπρα, ο εκπρό...

Γερμανία: Δεν ξέρουμε κάτι για Eurogroup πριν τις 18 Ιουνίου

Θετικά εκφράστηκε για την ατμόσφαιρα που επικράτησε το βράδυ της Κυριακής στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης Μέρκελ, Ολάντ, Τσίπρα, ο εκπρόσωπος τύπου της καγκελαρίας.

Όπως ήταν γνωστό και επιβεβαίωσε ο ίδιος η χώρα μας δεν θα είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στη διάρκεια της συνάντησης που θα έχει σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος με τον Γάλλο πρόεδρο και τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο Βερολίνο αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο «να προκύψει στη συζήτηση».

Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για Eurogroup στις 18 Ιουνίου, λέγοντας ότι ότι δεν είναι σε γνώση του σχέδια για τη διεξαγωγή έκτακτου Eurogroup πριν την προγραμματισμένη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στις 18 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση