GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολόκληρη η απολογία που έδωσε το πρόσωπο-κλειδί για τους δύο τόνους ηρωίνης με το «Noor 1»...

Από τον Νίκο Αναγνώστου.  Σε νέα φάση μπαίνει η έρευνα για τη μεταφορά των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1» ύστερα από την προφ...

Από τον Νίκο Αναγνώστου. 

Σε νέα φάση μπαίνει η έρευνα για τη μεταφορά των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1» ύστερα από την προφυλάκιση του Αιμίλιου Κοτσώνη που θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση. 
Οι ισχυρισμοί του ίδιου ότι οι κατηγορίες ήταν κατασκευασμένες δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και ως γνωστόν κρίθηκε προφυλακιστέος για τα αδικήματα της εμπορίας ναρκωτικών και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Αυτό που οδήγησε τον Αιμίλιο Κοτσώνη ενώπιον των δικαστικών Αρχών ήταν οι απολογίες συγκατηγορουμένων του.
Από την πλευρά του, ο Αιμίλιος Κοτσώνης υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση ούτε με το δεξαμενόπλοιο ούτε με την διακίνηση της τεράστιας ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε σε αυτό. «Η εμπλοκή μου σε αυτήν την υπόθεση προέρχεται από τις ψεύτικες απολογίες των συγκατηγορουμένων. Δεν έχω καμία σχέση» φέρεται ότι ισχυρίστηκε ο 53χρονος.
Υπενθυμίζεται ότι η πιο επιβαρυντική απολογία για τον Αιμίλιο Κοτσώνη ήταν εκείνη της συζύγου του προφυλακισμένου πλοιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Για τις ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για την αγορά του πλοίου μεσολάβησε ο Κοτσώνης, επειδή ήταν άτομο εμπιστοσύνης, και ο σύζυγός μου κι εγώ τον εμπιστευόμασταν, επειδή τα χρήματα που θα διαθέταμε ήταν τα χρήματα που είχαμε κερδίσει με κόπο και πιστεύαμε ότι θα διασφάλιζε τα χρήματά μας». Και ο σύζυγός της, ωστόσο, τον έβαλε στο κάδρο των ποινικών ευθυνών, δίνοντάς του ρόλο στην υπόθεση, καθώς υποστήριξε ότι ο Αιμίλιος Κοτσώνης τού παρείχε ενημέρωση για την πορεία του πλοίου προς την Ελλάδα.
Το press-gr εξασφάλισε αυτούσιο το κείμενο της απολογίας που (πέραν του υπομνήματος) έδωσε σε ανακρίτρια και εισαγγελέα και το δημοσιεύει ασχολίαστο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση