GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπασμένο πόδι για τον Troy Bayliss

Ο Αυστραλός πρωταθλητής WSBK πήγε στις ΗΠΑ να τρέξει Flat Track για λογαριασμό της Ducati με ένα Scrambler, ωστόσο τα πράγματα δεν ήρθα...

Σπασμένο πόδι για τον Troy Bayliss Ο Αυστραλός πρωταθλητής WSBK πήγε στις ΗΠΑ να τρέξει Flat Track για λογαριασμό της Ducati με ένα Scrambler, ωστόσο τα πράγματα δεν ήρθαν κατ ευχή. Μόλις στον δεύτερο αγώνα έσπασε το πόδι του.
Η ιδέα της συμμετοχής του Bayliss στο κορυφαίο αμερικανικό πρωτάθλημα AMA Pro Flat Track γεννήθηκε για την προώθηση του νέου Scrambler στην αγορά των ΗΠΑ. Παράλληλα η παγκόσμια απήχηση του Αυστραλού από την εποχή που μεσουράνησε στο WSBK - αλλά και από τη συμμετοχή του στα MotoGP - θα μπορούσε να έχει σημαντικά επικοινωνιακά οφέλη και στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου, από την Ευρώπη ως την Αυστραλία.
Ο πρώτος αγώνας του στις ΗΠΑ έγινε στις 24 Μαΐου στο Springfield, όπου ο Bayliss συνειδητοποίησε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα όπως αυτό της ΑΜΑ, καθώς δεν κατάφερε να περάσει από την προημιτελική σειρά όπου έμεινε τελευταίος χάνοντας τη γραμμή του σε μια στροφή.
Η επόμενη στάση ήταν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στο Sacramento, όπου ο Αυστραλός ήλπιζε πως θα αρχίσει να βρίσκει περισσότερο τα βήματά του φτάνοντας σε έναν τελικό. Μόνο που οι δοκιμές του Σαββάτου στάθηκαν μοιραίες. Μια πτώση τον έστειλε με μεγάλη ταχύτητα στον αεροφράκτη, όπου το πόδι του σκάλωσε σε λάθος γωνία ως προς τη φόρα του υπόλοιπου σώματός του και το κάταγμα ήταν αναπόφευκτο. Την είδηση μετέδωσε ο ίδιος μέσω Twitter, λέγοντας πως "αυτό δεν ήταν στο πρόγραμμα. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το πόδι μου δεν κοιτάει στη σωστή κατεύθυνση..."
Η συνέχεια είναι η γνωστή: νοσοκομείο, νυστέρι και πολλές-πολλές ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αγαπητό μας Baylisstic.
Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση