GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουνιές και κλωτσιές για τα 300 ευρώ...

Πανικός επικράτησε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λούτσα, όπου δόθηκαν μάχες σώμα με σώμα, καθώς οι άνθρωποι σχημάτιζαν ουρά χι...

Πανικός επικράτησε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λούτσα, όπου δόθηκαν μάχες σώμα με σώμα, καθώς οι άνθρωποι σχημάτιζαν ουρά χιλιομέτρων για τα 300 ευρώ, όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής ζητώντας παρέμβαση της αστυνομίας.
Κάποια στιγμή, η υπομονή του κόσμου φαίνεται πως εξαντλήθηκε και, δυστυχώς, οι φωνές, οι παρεξηγήσεις και ο εκνευρισμός άναψαν τα αίματα και προκλήθηκε πανικός.
Σύμφωνα με το protothema.gr, γυναίκα που διαμένει στην περιοχή κατήγγειλε ότι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, με ανθρώπους στριμωγμένους σε μία ατελείωτη ουρά να βρίζονται και να μαλώνουν προκειμένου να πάρουν καλύτερη θέση στην ουρά αναμονής.
Η ίδια σημειώνει ότι η κατάσταση δεν ελέγχεται εδώ και μέρες στην περιοχή όμως το σημερινό περιστατικό ήταν το... κερασάκι στην τούρτα, όπως λέει χαρακτηριστικά, που την ανάγκασε να καλέσει την αστυνομία για να αποφευχθεί δυσάρεστο περιστατικό με ξυλοδαρμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση