GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς πρέπει να μετονομαστούν οι ΑΝΕΛ. Ο Νικολόπουλος απόλαυση «στα 4» και ο γιατρός των ΠΟΤΑΜΕΛ....

Από τον Ευρυπίδη Μπίλλη. Κύριοι Βουλευτές, 1.Πώς πρέπει να μετονομαστούν οι ΑΝΕΛ. Μετά την υποδούλωση της Ελλάδας και της άφιξης ήδη ...

Από τον Ευρυπίδη Μπίλλη.

Κύριοι Βουλευτές,

1.Πώς πρέπει να μετονομαστούν οι ΑΝΕΛ.
Μετά την υποδούλωση της Ελλάδας και της άφιξης ήδη περίπου 40 της τρόικας προς εγκατάσταση σε όλα τα υπουργεία για διακυβέρνηση της Ελλάδας μας;;
Και που ο Δημήτρης Καμμένος γελοιωδώς «υπερηφάνως», είπε, (ως αυτό να δικαιολογούσε την Εσχάτη τους Προδοσία υποδούλωσης της Ελλάδας) ότι δεν θα πάνε στο ΥΠΕΘΑ του «αντιστασιακού» Πάνου τους;;;;;;; !!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση.
Οι ΑΝΕΛ θα πρέπει να επιλέξουν μίαν των κατωτέρω ονομασιών.
α) ΞΕΝΟΔΟΥΛ-ΕΛ
β) ΤΣΙΠΡ-ΕΛ
γ) ΠΟΤΑΜΕΛ (σύντομα)
δ) ΣΤΑΤΕΣΣΑΡΕΛ

Απόλαυση ο Νικολόπουλος στο ΚΟΝΤΡΑ. Να τον απολαύσει «στα 4», όποιος δεν τον είδε.
Απόλαυση και ο γιατρός των ΠΟΤΑΜΕΛ. Που σήμερα είπε ότι ποτέ δεν θα διανοείτο να μην «βιαστεί» για να σώσει 10.000.000 Έλληνες. Ο γελοίος.

2. Νομοσχέδια για τους αγρότες μας και για τις συντάξεις
Ερώτηση:
Γιατί επιτρέπουν οι θεσμοί που ξαναέγιναν τρόικα (έφτασαν ήδη 40 να εγκατασταθούν στα υπουργεία), γιατί επιτρέπουν στον Αλέξη «μας», να αφήσει για «αργότερα», τα νομοσχέδια για τους αγρότες μας και για τις συντάξεις;;
Απάντηση:
Προφανώς ο Αλέξης «μας» τα αφήνει για μετά τις σύντομες εκλογές, ώστε να τις κερδίσει και να συμπληρώσει το έργο του, χωρίς λέει, να γίνει Παπαδήμος.
Δεν έχει συνειδητοποιήσει ο Αλέξης «μας», ότι οι πράξεις του τον χαρακτηρίζουν, και όχι αν θα τις κάνει μόνος του, ή με τουςΠΑΣΟΚΟΠΟΤΑΜΗΣΙΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Και με τις πράξεις του που τις επικροτούν και τις ψηφίζουν ενθέρμως οι ως άνω, ο Παπαδήμος ωχριά μπροστά στον Αλέξη μας.
Και για να είμαστε δίκαιοι, ξεπέρασαν κατά πολύ, οι Αλέξης και Πάνος «μας»,τους ΣαμαροΒενιζέλους. Σε όλα και έπονται πολλά.

3. Για να μην ξεχνιόμαστε υπενθυμίζω
Άμεση απόσυρση του δημοψηφίσματος ζητά ο Δημήτρης Καμμένος (ΑΝΕΛ)
http://www.protothema.gr/politics/article/489693/amesi-aposursi-tou-dimopsifismatos-zita-o-dimitris-kammenos-/
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500009478
http://www.newsbomb.gr/politikh/political-parties/story/602563/dimopsifisma-2015-tesseris-diaforopoiiseis-stoys-anel-gia-to-dimopsifisma



3. Νομοσχέδια για τους αγρότες μας και για τις συντάξεις
Ερώτηση:
Γιατί επιτρέπουν οι θεσμοί που ξαναέγιναν τρόικα (έφτασαν ήδη 40 να εγκατασταθούν στα υπουργεία), επιτρέπουν στον Αλέξη «μας», να αφήσει για «αργότερα», τα νομοσχέδια για τους αγρότες μας και για τις συντάξεις;;
Απάντηση:
Προφανώς ο Αλέξης «μας» τα αφήνει για μετά τις σύντομες εκλογές, ώστε να τις κερδίσει και να συμπληρώσει το έργο του, χωρίς λέει, να γίνει Παπαδήμος.
Δεν έχει συνειδητοποιήσει ο Αλέξης «μας», ότι οι πράξεις του τον χαρακτηρίζουν, και όχι αν θα τις κάνει μόνος του, ή με τους ΠΑΣΟΚΟΠΟΤΑΜΗΣΙΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Και με τις πράξεις του που τις επικροτούν και τις ψηφίζουν ενθέρμως οι ως άνω, ο Παπαδήμος ωχριά μπροστά στον Αλέξη μας.
Και για να είμαστε δίκαιοι, ξεπέρασαν κατά πολύ οι, Αλέξης και Πάνος «μας», τους ΣαμαροΒενιζέλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση