GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμάν! Η Ζ. Κωνσταντοπούλου απέλυσε φωτογράφο των 500 €...

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου απέλυσε φωτογράφο των 500 € γιατί δεν της άρεσε η δουλειά της. O λόγος για μία φωτογράφο που απασχολούνταν με σύμβ...

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου απέλυσε φωτογράφο των 500 € γιατί δεν της άρεσε η δουλειά της. O λόγος για μία φωτογράφο που απασχολούνταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου για παροχή υπηρεσιών έναντι 500 ευρώ και η οποία έληξε από τον Ιανουάριο. Βέβαια, η ίδια παρείχε κανονικά υπηρεσίες στη Βουλή, χωρίς όμως να πληρώνεται όλους αυτούς τους μήνες…
Χθες επικοινώνησε μαζί της ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Γιώργος Θαλάσσης και της ανακοίνωσε ότι «η Πρόεδρος δεν είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά της και δεν θα της ανανέωσει τη σύμβαση».
Να υπενθυμιστεί ότι στις 7/4/ 2015 σε συνέντευξη τύπου η ΠτΒ αναφερόμενη στα υπέρογκα ποσά που κατασπαταλούνταν στην υπόθεση Siemens έφερε σε αντιδιαστολή το μισθό της συγκεκριμένη φωτογράφου και είπε «Αυτό θέλω να το ακούει η φωτογράφος της Βουλής που έχει μία σύμβαση νομίζω 500 ευρώ το μήνα».
Η φωτογράφος είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά με την Ζ. Κωνσταντοπούλου γιατί έληγε η διαπίστευσή της και ήθελε να γνωρίζει τι θα γίνει με τα δεδουλευμένα της, όμως μετά από συννενόηση με τον γ.γ. παρέδωσε το φωτογραφικό της αρχείο.
Η ίδια θα πληρωθεί γι’ αυτό εφάπαξ, ως πληρωμή του αρχείου, όσο ακριβώς θα έπαιρνε δηλαδή και αν πληρωνόταν τους μήνες που δεν ανανεώθηκε η σύμβαση, παρά το γεγονός ότι δούλευε κανονικά.
Να σημειωθεί τέλος, ότι η λύση της συνεργασίας ήρθε την ίδια μέρα που δημοσιοποιήθηκε η επιστολή διαμαρτυρίας δημοσιογράφων του καναλιού της Βουλής για την απαξίωσή τους και την «ομηρία» των συμβασιούχων και του καναλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση