GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οχι» του Λαφαζάνη στην κυβερνητική πρόταση. Τι θα ψηφίσει;;

«Όχι» στα μέτρα που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές, είπε  ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλ...

«Όχι» στα μέτρα που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές, είπε  ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου. Η βασική του ένσταση ήταν ότι ο λαός απέρριψε με συντριπτική πλειοψηφία το πακέτο Γιούνκερ, που περιελάμβανε μέτρα 8 δια ευρώ, και τώρα η ίδια η κυβέρνηση εισηγείται μέτρα πάνω από 12 δισ ευρώ. Και περαιτέρω είπε ότι η πρόταση αυτή δε δίνει διέξοδο στη χώρα, αλλά αναπαράγει τις μνημονιακές λογικές.
Το ερώτημα είναι τι στάση θα τηρήσει στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα, όπως και ποιο μήνυμα θα στείλουν οι βουλευτές που ανήκουν στην «Αριστερή Πλατφόρμα» κατά την ψηφοφορία στη Βουλή...

6 σχόλια

  1. Κόψτε το δούλεμα με την δήθεν αριστερή πλατφόρμα.
    Ολοι στους δρόμους το απόγευμα, για να πέσει η κυβέρνηση που πούλησε το ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είναι εκεί και ο Μπουμπούκος, ο Κυριάκος, ο Σαμαράς, η Φώφη, ο Σταυρός, ο Μπομπολας, ο Αλαφούζος, ο Σο'ι'μπλε, ο Βεμπερ και όλο το κακό συναπάντημα οπότε λέω να κάνω τίποτα πιο δημιουργικό καθώς δεν κάνω παρέα με ρεμαλια και δοσίλογους.

      Διαγραφή


  2. Ανεπάγγελτος, δημιούργημα του κομματικού σωλήνα του KKE.
    Δεν εργάσθηκε στην ζωή του. Ούτε ένα ένσημο.
    Δεν σπούδασε.
    Αφισσοκολλήσεις, καταλήψεις, πορείες, διαδηλώσεις, αερολογίες.

    Να αποκτήσει αυτός πρώτα αξιοπρέπεια.
    Να πάει να εργασθεί,
    να πληρώσει φόρους, ασφαλιστικές εισφορές και μετά να μας το
    παίξει "παιδί του λαού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ που τόσα χρονια "εργάστηκες τίμια" (ψέμα), πλήρωνες ασφαλιστικες εισφορες(ψέμα), ψήφιζες μια ζωή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (αλήθεια) είδες προκοπή. Ελπίζω να πληρώνεσαι για την προπαγάνδα που κανεις γιατί υπάρχει μεγάλη ανεργία και η δουλειά δεν είναι ντροπη. Έτσι έλεγαν και οι δοσίλογοι στην κατοχή.

      Διαγραφή

  3. Απίστευτο: Εν μέσω καταστροφής η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ διόρισε τον σύντροφό της Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΥΔΑΠ με αποζημίωση 145.000 € ετησίως!

    Στον ιστότοπο της κοινοβουλευτικής διαφάνειας, ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της 27ης Ιουνίου, αναρτήθηκε η πρόσκληση της κοινοβουλευτικής επιτροπής ΔΕΚΟ προς τον Ιωάννη Μπενίση, προκειμένου να επικυρώσει το διορισμό του στην ΕΥΔΑΠ.
    Πρόκειται για το σύντροφο της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, ενός εκ των σημαντικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ζει εδώ και 3,5 χρόνια στην Πεντέλη, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπενίση.
    Εχει σπουδάσει(;) μαθηματικός αλλά μια από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ήταν τα φωτοβολταϊκά.
    Διατηρούσε επίσης καφετέρια στην Αγία Παρασκευή.

    Άνθρωπος όλο προσόντα δηλαδή!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυσσαξες μωρή κουφάλα από το πρωί. Ξημερώματα σας έδωσαν τη γραμμή ΝΔ- Αλαφούζου? Αλλά τι λέω? Αφού σχολιάσεις ανώνυμα στα site θα πας να πιάσεις δουλειά στην εφημερίδα ή στο καναλι κάποιου αφεντικού. Και το απόγευμα θα τρέχεις στο σύνταγμα με το Μεϊμαράκη, το Μπουμπούκο, τον Κυριακό και τ' αλλά παιδιά. Κουραστικό πράγμα η καριέρα στη δημοσιογραφία και τη ρουφιανιά.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση