GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανήθικη πρόταση της Σαρλίζ Θέρον στον Ομπάμα (βίντεο)

Καμιά φορά, λέμε τα λάθος πράγματα στον λάθος άνθρωπο. Είναι συνηθισμένο και μπορεί να συμβεί στον καθένα. Έτσι την πάτησε και η Σαρλίζ...

Η ανήθικη πρόταση της Σαρλίζ Θέρον στον Ομπάμα (βίντεο)

Καμιά φορά, λέμε τα λάθος πράγματα στον λάθος άνθρωπο. Είναι συνηθισμένο και μπορεί να συμβεί στον καθένα. Έτσι την πάτησε και η Σαρλίζ Θερόν και μάλιστα όχι με τον οποιονδήποτε άνθρωπο, αλλά τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο. 

Σε συνέντευξη στον Jimmy Kimmel, η πανέμορφη ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν συνάντησε τον Μπαράκ Ομπάμα, από το άγχος της, του έκανε κατά λάθος ανήθικη πρόταση. Για την ακρίβεια, μπέρδεψε τα λόγια της και προσκάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ σε στριπτιτζαδικο!

"Μετά τα τυπικά με τον Πρόεδρο αρχίσαμε να μιλάμε και καθώς ήμουν αγχωμένη μπερδεύτηκα και του είπα: Έλα να πάμε μαζί σε ένα στριπ κλαμπ. Εκείνος χαμογέλασε και φυσικά αρνήθηκε ευγενικά" είπε σκασμένη στα γέλια η χολυγουντιανή σταρ.

Βέβαια, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε εκστομίσει κατάπιε τη γλώσσα της: "Δεν μπορούσα να κοιμηθώ επί 4 εβδομάδες. Καταλαβαίνετε τι γκάφα έκανα;".  

Όσο για τον Ομπάμα; Άρχισε να γελά δυνατά και αρνήθηκε ευγενικά την πρόσκληση (αν ήθελε, ας έκανε κι αλλιώς...)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση