GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντοπούλου: Είναι μία μαύρη μέρα για το κοινοβούλιο

“Μαύρη ημέρα για το κοινοβούλιο” χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην παρέμβασή της στην Ολομέλ...

Κωνσταντοπούλου: Είναι μία μαύρη μέρα για το κοινοβούλιο

“Μαύρη ημέρα για το κοινοβούλιο” χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής, κάνοντας λόγο για μία συμφωνία που “τσακίζει” τον λαό.

Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως η κυβέρνηση εκβιάζεται, και αν σήμερα στη Βουλή ολοκληρωθεί αυτός ο εκβιασμός, τότε τίποτα δεν θα μπορεί να εμποδίσει την επανάληψη του εκβιασμού αυτού, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και εναντίον άλλων κυβερνήσεων.

Η πρόεδρος της Βουλής έκανε ανοιχτά λόγο για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και κοινωνική γενοκτονία, και ενώ αναγνώρισε πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε ό,τι μπορούσε, κάλεσε το κοινοβούλιο και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να αποτρέψουν το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης που “διαστροφικοί νόες απεργάζονται”, θέλοντας να εξευτελίσουν την κυβέρνηση, αναγκάζοντάς την να λέει και να κάνει τα αντίθετα από αυτά για τα οποία αγωνίστηκε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου διεμήνυσε ακόμα πως στο δημοψήφισμα ο λαός είπε ένα ΟΧΙ στα τελεσίγραφα, καθαρό, χωρίς αστερίσκους, και υπογράμμισε πως οι βουλευτές δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν ΝΑΙ με την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση