GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέχρι την άνοιξη ....προσωρινός αρχηγός ο Μεϊμάρακης

Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας  ανοίγει ο δρόμος για την εκλογή νέου π...

Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας  ανοίγει ο δρόμος για την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μέχρι την άνοιξη του 2016.
Σύμφωνα με την εισήγηση των οργάνων της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την αυριανή πολιτική επιτροπή, η ανάδειξη του νέου προέδρου θα γίνει από την κοινωνία, με απώτατο χρονικό ορίζοντα την άνοιξη της επόμενης χρονιάς, γεγονός που ανοίγει το δρόμο και για την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμάρακη στη θέση του αρχηγού για τουλάχιστον 8 μήνες ακόμη.
Το πότε ακριβώς θα γίνει η εκλογή θα εξαρτηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πολιτικές εξελίξεις.
Σκοπός τη συνεδρίασης ήταν να προετοιμάσει την κρίσιμη σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, η οποία συνέρχεται το μεσημέρι της Παρασκευής για να λάβει κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με την ηγεσία του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση