GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μόνο που δεν επιτυγχάνεται είναι η επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης...

Niki Arampatzi II Ως δικηγορος των Δικαστηρίων που καθημερινά δίνω τον αγώνα μου για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών που πλήττο...

Niki Arampatzi II
Ως δικηγορος των Δικαστηρίων που καθημερινά δίνω τον αγώνα μου για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών που πλήττονται ευελπιστώ ο Συλλογος μας εγκαίρως να πάρει θέση σαφή συγκεκριμένη που να συνάδει με το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος που έλαβε χώρα τον χειμώνα που πέρασε. 
Ντρέπομαι που αποσύρθηκαν μόνο οι συντάξεις και τα αγροτικά, ντρέπομαι που η Βουλή (που στην πλειοψηφία τους ειναι Δικηγόροι) μας θεωρεί τοσο "δεδομενους". Ντρέπομαι που το κόμμα μου δεν έθεσε βέτο και για εμάς. 
Ανεξάρτητα αν ο κόσμος μας θεωρεί συντεχνία και τον έχουν στρέψει εναντίον μας εμείς και οι Δικαστές θα είμαστε οι θεματοφύλακες της δικαιοσύνης και θα παλεύουμε αυτη να γίνεται όλο και καλύτερη. Όμως με αυτο το Ν/Σ το μόνο που δεν επιτυγχάνεται ειναι η επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση