GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης( με νέα γραμμή): Aν βγει ΝΑΙ παραιτούμαι. Δεν πήγα να σηκώσω χρήματα από τα ΑΤΜ...

Αν ο ελληνικός λαός πει ΝΑΙ την Κυριακή θα παραιτηθεί δήλωσε σήμερα το πρωί ο ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαορυφάκης. Μάλιστα ο υπουργός Οικονομίας εμφ...


Αν ο ελληνικός λαός πει ΝΑΙ την Κυριακή θα παραιτηθεί δήλωσε σήμερα το πρωί ο ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαορυφάκης. Μάλιστα ο υπουργός Οικονομίας εμφανίζεται να απαντά "καλύτερα να μου κοπεί το χέρι" στην ερώτηση αν θα υπογράψει τη συμφωνία σε περίπτωση που βγεί "ναι" στο δημοψήφισμα ενώ για την περίπτωση του "οχι" λέει ότι θα εξασφαλίσει μια καλή και βιώσιμη συμφωνία.
Στην περίπτωση του «ΝΑΙ» δεν θα είμαι υπουργός Οικονομικών τη Δευτέρα δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν υπογράφω την νέα συμφωνία». 
 Eπιπλέον εκτιμά πως το ΟΧΙ θα φέρει πολύ γρήγορα συμφωνία με τους δανειστές. 
 Ο δημοσιογράφος του Bloomberg τον ρώτησε αν έχει στηθεί στις ουρές των ΑΤΜ και ο κ. Βαρουφάκης απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι «πρώτον δεν έχω χρόνο και πως αυτός και η γυναίκα του πρέπει να είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που δεν το έχουν κάνει». 
 Ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε πώς επιβιώνει ο κ. Βαρουφάκης αν δεν πηγαίνει στην τράπεζα με τον υπουργό Οικονομικών αρχικά να του ζητά να μην γίνεται προσωπικό το θέμα και δεύτερον ότι διάγει λιτό βίο με τη σύζυγό του. 
 

1 σχόλιο

  1. Το καλυτερο που εχετε να κανετε και μαλιστα οσο το δυνατον γρηγοροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση