GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Έπρεπε να υπογράψετε, όχι να πάτε σε δημοψήφισμα

“Θα τολμήσετε να υπογράψετε τη συμφωνία γιατί εμείς όταν ήταν εθνικά αναγκαίο το κάναμε χωρίς να υπολογίσουμε πολιτικό κόστος, αλλά μόν...

Μεϊμαράκης: Έπρεπε να υπογράψετε, όχι να πάτε σε δημοψήφισμα

“Θα τολμήσετε να υπογράψετε τη συμφωνία γιατί εμείς όταν ήταν εθνικά αναγκαίο το κάναμε χωρίς να υπολογίσουμε πολιτικό κόστος, αλλά μόνο το συμφέρον της πατρίδας”, τόνισε στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά την τοποθέτησή του επί του κειμένου των ελληνικών προτάσεων προς τους Θεσμούς.

Ο κ. Μεϊμαράκης παρατήρησε πως τα πράγματα ήταν καλύτερα τον Δεκέμβριο του 2014, επιρρίπτοντας ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, ενώ επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και να προκηρύξει δημοψήφισμα, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει υπογράψει συμφωνία και όχι να έχει προχωρήσει σε δημοψήφισμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση εξουσιοδοτεί την κυβέρνηση για να επιτύχει συμφωνία και ευχήθηκε η ελληνική αντιπροσωπεία να γυρίσει με συμφωνία από τις Βρυξέλλες, εκφράζοντας την κατανόηση του κόμματός του για το πόσο εκβιάζουν τη χώρα οι δανειστές, αλλά και εκφράζοντας επιφυλάξεις για το τι θα πράξει ο πρωθυπουργός αν του ζητηθούν επιπλέον μέτρα, φοβούμενος ότι “εσείς θα πείτε ότι δεν έχετε την εντολή για κάτι τέτοιο”.

Ο κ. Μεϊμαράκης ολοκλήρωσε την ομιλία του με την παραίνεση προς τον πρωθυπουργό: “Κρατήστε τη χώρα στην Ευρώπη για να έχετε ήσυχη την συνείδησή σας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση