GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Αναμένουμε τις προτάσεις Τσίπρα, θα καταθέσουμε δικές μας

Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να συμβάλει δημιουργικά και θετικά στη διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας εξέφρασε με δηλώσ...

Μεϊμαράκης: Αναμένουμε τις προτάσεις Τσίπρα, θα καταθέσουμε δικές μας
Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να συμβάλει δημιουργικά και θετικά στη διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας εξέφρασε με δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά ο προσωρινός πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης επιβεβαίωσε πως θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τη Νέα Δημοκρατία στο αυριανό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, και ξεκαθάρισε πως και στο συμβούλιο αυτό η ΝΔ θα καταθέσει προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν ώστε η χώρα να βγει από το αδιέξοδο.

Σημείωσε πάντως ότι αναμένει και τις προτάσεις που ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στο συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας.

Ως προς τα εσωκομματικά της ΝΔ, μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά, διεμήνυσε πως πάντα το κόμμα βαδίζει με βάση τις καταστατικές διατάξεις και τις δημοκρατικές διαδικασίες, και θα πορευθεί και πάλι με τις διαδικασίες αυτές, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

Ερωτηθείς αν ο ίδιος θα δεχόταν να συμμετάσχει σε μία ομάδα εθνικής διαπραγμάτευσης, επεσήμανε πως η ΝΔ έχει προτείνει τον σχηματισμό μίας τέτοιας ομάδας, προκειμένου να ενισχυθεί η διαπραγματευτική θέση της κυβέρνησης, όμως κάτι τέτοιο δεν το έχει αποδεχθεί η κυβέρνηση, ούτε και έχει ζητήσει κάτι αντίστοιχο από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση