GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εθελοντές κάνουν ομάδες περιφρούρησης της πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου

Ομάδες από εθελοντές θα περιφρουρούν την ευρύτερη περιοχή της πανεπιστημιούπολης στην περιοχή Γάλλου Ρεθύμνου, με στόχο την πυροπροστασ...

Εθελοντές κάνουν ομάδες περιφρούρησης της πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου

Ομάδες από εθελοντές θα περιφρουρούν την ευρύτερη περιοχή της πανεπιστημιούπολης στην περιοχή Γάλλου Ρεθύμνου, με στόχο την πυροπροστασία και την εποπτεία περιοχών που κινδυνεύουν από εκδήλωση πυρκαγιάς.

Οι πυρκαγιές από εμπρησμούς στη συγκεκριμένη περιοχή στο παρελθόν έδωσε την αφορμή για συνεργασία του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων Γάλλου, του Ορειβατικού Συλλόγου Ρεθύμνου και του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Κρήτης με στόχο να αποτρέψουν την περίπτωση νέων εμπρησμών.

Μέσα από κοινές δράσεις και συντονισμένου προγράμματος πυροπροστασίας, οι εθελοντές πολίτες περιπολούν στις περιοχές δραστηριότητας τους, επιβλέπουν και προσέχουν ώστε να μην επαναληφθούν πυρκαγιές όπως αυτές το καλοκαίρι του 2011, όταν η περιοχή είχε δεχτεί σοβαρό πλήγμα από τις φωτιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση