GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει κι αυτό! Σε αστυνομικό κλοιό η Βουλή ενόψει της ψηφοφορίας...

Ολες οι διαθέσιμες διμοιρίες των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ θα μετατραπούν σήμερα σε ανθρώπινα… κάγκελα γύρω από το Κοινοβούλιο προκειμένου να αποτρέψο...

Ολες οι διαθέσιμες διμοιρίες των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ θα μετατραπούν σήμερα σε ανθρώπινα… κάγκελα γύρω από το Κοινοβούλιο προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενη προσπάθεια κατάληψής του. Οι διμοιρίες θα τοποθετηθούν λίγο πιο έξω από τις σκοπιές, περίπου στα σημεία όπου στο πρόσφατο παρελθόν ήταν τοποθετημένα τα σιδερένια κιγκλιδώματα, τα οποία αποσύρθηκαν την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.
Κορυφαία στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προβαίνοντας σε μία ανάλυση εκτίμησης κινδύνου, διαπιστώνουν αλλαγή στάσης από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου και «μπαχαλάκηδων», με κλιμάκωση δράσης που θα εμπεριέχει ακτιβιστικές ενέργειες, καταδρομικές επιθέσεις, ρίψεις μολότοφ, εμπρηστικές επιθέσεις, καταλήψεις κυβερνητικών κτιρίων, εισβολές σε καταστήματα τροφίμων κ.ά.. Οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως θα υπάρξει μαζικοποίηση και αύξηση των ενεργειών ακόμη και μετά την ψηφοφορία της συμφωνίας-μνημόνιο με σταδιακή κλιμάκωση. Το μοναδικό «θετικό» σε αυτή την αστυνομική εκτίμηση είναι η πολυδιάσπαση του αντιεξουσιαστικού χώρου, με τις πολλές τάσεις στο εσωτερικό του να μην βρίσκουν εύκολα σημεία σύγκλισης και κοινής στόχευσης στη δράση τους.
Η ανησυχία αφορά τις ενδεχόμενες αντιδράσεις «αγανακτισμένων» οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, πολιτών που ασπάζονται την ιδεολογία της αριστερής πλατφόρμας, πολιτών «νέων» ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος που απογοητεύτηκαν από την κατάληξη της διαπραγμάτευσης, η οποία οδήγησε στην επώδυνη συμφωνία-μνημόνιο, αλλά και σε «άσχετους» που θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν την εύθραυστη κοινωνική και κυβερνητική σταθερότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση