GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρίστες στη Ρόδο αρνήθηκαν να πληρώσουν, γιατί η Ελλάδα τους χρωστάει...

Δύο περιστατικά με τουρίστες που δεν ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, επειδή η Ελλάδα ''τους χρωστάει'&#...

Δύο περιστατικά με τουρίστες που δεν ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, επειδή η Ελλάδα ''τους χρωστάει'' σημειώθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Ρόδο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, Γάλλοι τουρίστες που παραθερίζουν στο νησί επιχείρησαν να μπουν στον αρχαιολογικό χώρο της Λίνδου χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. Ισχυρίζονταν ότι η Ελλάδα τους χρωστάει και άρα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Μάλιστα στο σημείο δημιουργήθηκε ένταση και υπήρξαν χειροδικίες από Έλληνες που αντέδρασαν. Τελικά, οι τουρίστες έφυγαν από τον αρχαιολογικό χώρο.
Το δεύτερο επεισόδιο έγινε με Γερμανούς τουρίστες που έφαγαν σε εστιατόριο και σηκώθηκαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν. Ο ιδιοκτήτης τους έκανε παρατήρηση και εκείνοι απάντησαν ότι δεν πληρώνουν γιατί η Ελλάδα τους χρωστάει. Στο τέλος, οι Γερμανοί δέχτηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό.

2 σχόλια

  1. Εμείς δε σαμποτάρουμε! Ψωνίζουμε στa LIDL και αγοράζουμε αρώματα DIOR!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς δε σαμποτάρουμε! Ψωνίζουμε στa LIDL και αγοράζουμε αρώματα DIOR!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση