GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Καραμανλής θα πάει και στη συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ!

Σε δημόσια παρέμβαση υπέρ της παραμονής της χώρας στη στενή ευρωπαϊκή οικογένεια και της αποφυγής του εθνικού διχασμού αναμένεται, σύμφων...

Σε δημόσια παρέμβαση υπέρ της παραμονής της χώρας στη στενή ευρωπαϊκή οικογένεια και της αποφυγής του εθνικού διχασμού αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, να προβεί σε λίγη ώρα ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής, λίγο μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος, είχε σημειώσει ότι «τα πιο ζωτικά συμφέροντα του έθνους επιβάλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επ ουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες».
Στο μεταξύ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του press-gr ο πρώην πρωθυπουργός θα παραστεί και στην αυριανή νέα συγκέντρωση που θα γίνει υπέρ του ΝΑΙ στο κέντρο της Αθήνας. 

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση