GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Νικ Κύργιου; Γύρισε στην χώρα των γονιών σου...

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι ρατσιστικές δηλώσεις εις βάρος του Ελληνοαυστραλού παίκτη του τέννις Νικ Κύργιου από την Ντόουν Φρέιζερ. Η...

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι ρατσιστικές δηλώσεις εις βάρος του Ελληνοαυστραλού παίκτη του τέννις Νικ Κύργιου από την Ντόουν Φρέιζερ.
Η θρύλος της κολύμβησης και πρώην πολιτικός της χώρας σχολίασε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση την κίνηση του Ελληνοαυστραλού τενίστα να... παρατήσει λόγω εκνευρισμού το 2ο σετ του αγώνα κόντρα στον Γκασκέ για το Wimbledon.
Μάλιστα, τον κάλεσε να γυρίσει στην πατρίδα των γονιών του.
«Οι αθλητές θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για τη νέα γενιά αυτής της χώρας, της σπουδαίας χώρας μας. Αν δεν τους αρέσει να γυρίσουν εκεί απ' όπου οι πατεράδες τους ή οι γονείς τους ήρθαν. Δεν τους θέλουμε στη χώρα μας αν συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά η Φρέιζερ.
Ύστερα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν η Φρέιζερ προσπάθησε να ανασκευάσει λέγοντας: 
«Θέλω να απολογηθώ ειλικρινά για τα σχόλια που έκανα το πρωί και τα οποίο προσέβαλαν συνάδελφους Αυστραλούς, μεταξύ των οποίων ο Νικ και η οικογένειά του. Οι Αυστραλοί έχουν μια πλούσια αθλητική κληρονομιά και σε αυτό έχουν συμβάλει αθλητές που προέρχονται από άλλες χώρες. Ο Νικ αντιπροσωπεύει την Αυστραλία και θέλω να τον βλέπω να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο».
Ο Νικ Κύργιος απάντησε μέσω της σελίδας του στο facebook «Πετάς τη ρακέτα, είσαι παλιόπαιδο. Συζητάς για τους κανόνες, είσαι ασεβής. Απογοητεύεσαι όταν χάνεις, είσαι "χαλασμένος". Εκφράζεις τα συναισθήματά σου, είσαι αλαζόνας. Καταφέρεσαι ρατσιστικά, είσαι θρύλος της Αυστραλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση