GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναγκαστική προσθαλάσσωση ελικοπτέρου στο Αυλάκι - Σώοι οι επιβαίνοντες

Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι δύο επιβαίνοντες του ιδιωτικού ελικοπτέρου που σήμερα το πρωί πραγματοποίησε αναγκαστική προσθαλ...

Αναγκαστική προσθαλάσσωση ελικοπτέρου στο Αυλάκι - Σώοι οι επιβαίνοντες

Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι δύο επιβαίνοντες του ιδιωτικού ελικοπτέρου που σήμερα το πρωί πραγματοποίησε αναγκαστική προσθαλάσσωση, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, στην περιοχή Αυλάκι Πόρτο Ράφτη. Τα δύο άτομα περισυνελέγησαν από ελικόπτερο "sikorsky" του πολεμικού ναυτικού που έφθασε στο σημείο και μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Το ελικόπτερο, σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή παραμένει ημιβυθισμένο στη θαλάσσια περιοχή, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν ενέργειες για την απομάκρυνσή του. Στο σημείο βρίσκεται πλωτό σκάφος του λιμενικού σώματος.

Το ελικόπτερο εντοπίστηκε από άλλο ιδιωτικό ελικόπτερο το οποίο ενημέρωσε για το συμβάν το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού πλωτά σκάφη του λιμενικού και ελικόπτερο σούπερ πούμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση