GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάμος: Κατεβάζουν μετανάστες σε παραλίες με λουόμενους! (βίντεο)

Είναι απίστευτες οι  εικόνες που αντικρίζουν καθημερινά τουρίστες αλλά και οι κάτοικοι της Σάμου, όπου λαθρομετανάστες αποβιβάζονται π...

Σάμος: Κατεβάζουν μετανάστες σε παραλίες με λουόμενους! (βίντεο)
Είναι απίστευτες οι  εικόνες που αντικρίζουν καθημερινά τουρίστες αλλά και οι κάτοικοι της Σάμου, όπου λαθρομετανάστες αποβιβάζονται πλέον στο νησί χωρίς κανένα πρόβλημα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ακόμη και στα πιο πολυσύχναστα μέρη, αφού κανείς πια δεν τους εμποδίζει!
Στην πλειοψηφία τους είναι Σύριοι, αλλά σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, αναμεσά τους υπάρχουν και ύποπτα στοιχεία και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ρόλο μπορούν να διαδραματίσουν ερχόμενοι στη χώρα μας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα βίντεο που σας δημοσιεύει η ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ'', όπου ένα σκάφος γεμάτο με λαθρομετανάστες ανενόχλητα αποβιβάζεται (πριν από 2 ημέρες) σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού (στο Ποτάμι Καρλοβάσου) και κυριολεκτικά μπροστά σε λουόμενους τουρίστες.
Είναι χαρακτηριστικό επίσης να πούμε πως κοινή διαπίστωση των πολιτών είναι πως η FRONTEX παίζει καθαρά διακοσμητικό ρόλο στο νησί και οι αρμόδιοι πρέπει να επανεξετάσουν και αυτόν τον παράγοντα!
Παρόλα αυτά το Λιμεναρχείο Σάμου είχε μια επιτυχία χθες το μεσημέρι, όταν συνέλαβε έναν 45χρονοτούρκο διακινητή, στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου λίγο νωρίτερα είχε αποβιβάσει22 λαθρομετανάστες.
Ο διακινητής εντοπίστηκε από σκάφος του λιμενικού και μετά από καταδίωξη συνελήφθη και φυσικά κατασχέθηκε και το σκάφος του

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση