GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανηγυρισμοί στο Σύνταγμα μετά το ΟΧΙ

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και σε γιορτινό κλίμα ενότητας, πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει μετά την ανακοίνωση των πρώτων εκτιμήσ...

Πανηγυρισμοί στο Σύνταγμα μετά το ΟΧΙ
Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και σε γιορτινό κλίμα ενότητας, πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει μετά την ανακοίνωση των πρώτων εκτιμήσεων για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο κέντρο της Αθήνας. Μια κινητοποίηση που κορυφώθηκε μετά την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων που έδιναν μεγάλο προβάδισμα στο «ΟΧΙ» έναντι του «ΝΑΙ».
Υποστηρικτές του ΟΧΙ, όλων των ηλικιών, πανηγυρίζουν με έντονο το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Πλατεία Συντάγματος, όπου δεσπόζει σε πορτοκαλί χρωματισμούς το σιντριβάνι.
Η ιαχή «Τα μεγάλα ΟΧΙ τα λέει ο λαός» κυριαρχεί και δίνει τον τόνο. Όλοι μιλούν για την αξιοπρέπεια του Έλληνα και το μήνυμα που απόψε στέλνει ο ελληνικός λαός στους Ευρωπαίους ηγέτες υπέρμαχους του ΝΑΙ.

Η ελπίδα, η αισιοδοξία, η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός για το μέλλον της χώρας επικρατούν στους συγκεντρωμένους, που μέχρι αργά το βράδυ κατακλύζουν τους δρόμους γύρω από τη Βουλή.
Κάμερες και δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο καταγράφουν τον ενθουσιασμό του πλήθους και μεταφέρουν την εικόνα από άκρη σε άκρη σε όλον τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση