GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγνώριστος ο Τσακαλώτος – Άγριος καυγάς με Μητρόπουλο στη Βουλή (βίντεο)

Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον πράο και ευγενικό υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον συνήθως κατευναστικό αν...

Αγνώριστος ο Τσακαλώτος – Άγριος καυγάς με Μητρόπουλο στη Βουλή (βίντεο)
Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον πράο και ευγενικό υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον συνήθως κατευναστικό αντιπρόεδρο της Βουλής, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συζήτησης- ψηφοφορίας για το δεύτερο πακέτο με τα προαπαιτούμενα.
Η αφορμή ήταν το γεγονός ότι ενώ ο υπουργός Οικονομικών μιλούσε απευθυνόμενος στον Νίκο Καραθανασόπουλο, ο βουλευτής του ΚΚΕ φώναζε από τα έδρανα της Βουλής κατηγορώντας τον για "αμπελοφιλοσοφίες".
Ο Τσκαλώτος τότε στράφηκε στον Αλέξη Μητρόπουλο λέγοντας: "Ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρε για την προστασία που δίνετε στους υπουργούς". Ενώ η διαμάχη συνεχίζόταν και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την ομιλία του, ξαναρώτησε το προεδρείο έντονο ύφος "Προεδρεύετε ή δεν προεδρεύετε για να ξέρω", προκαλώντας έτσι την "έκρηξη" του αντιπροέδρου.
"Θα σας μιλήσω προσβλητικά και αυστηρά" απάντησε χτυπώντας το χέρι στην έδρα ο ο κύριος Μητρόπουλος και κατηγόρησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι προκαλεί τους βουλευτές.
Δείτε τι συνέβη στο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση