GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο συλλαλητήρια ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ κατά του μνημονίου

Παλλαϊκή Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες  ημέρα ψήφιση στη Βουλή του δεύτερου πακέτου με τα προαπαιτούμενα, η ΑΔΕΔΥ. ...

Νέο συλλαλητήρια ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ σήμερα κατά του μνημονίου
Παλλαϊκή Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες  ημέρα ψήφιση στη Βουλή του δεύτερου πακέτου με τα προαπαιτούμενα, η ΑΔΕΔΥ.
Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, "η κυβέρνηση, μετά την ψήφιση της πρώτης δέσμης των αντιλαϊκών μέτρων, εισάγει για ψήφιση στη Βουλή την Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015, μία δεύτερη δέσμη σκληρών μνημονιακών μέτρων που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: 
  1. Τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, προκειμένου να γίνονται δίκες-εξπρές σε ζητήματα που θα αφορούν πλειστηριασμούς ακινήτων, έτσι ώστε αυτά τα ακίνητα να περιέλθουν στα «νύχια» τραπεζών και funds-«γερακιών» του εσωτερικού και του εξωτερικού.
  2. Την ενσωμάτωση, στο Εθνικό δίκαιο της χώρας μας, της Κοινοτικής Οδηγίας για την «ανάκαμψη» και την εξυγίανση των τραπεζών. Η οδηγία αυτή προβλέπει ότι σε περίπτωση αποτυχίας και εκκαθάρισης των τραπεζών επιλαμβάνονται οι μηχανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και όλους τους πολίτες της Αττικής σε Παλλαϊκή Συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή την ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 και ώρα 7:30 μ.μ. στα Προπύλαια για:
  • Να μην περάσει και να ανατραπεί το νέο βάρβαρο μνημόνιο.
  • Την ανατροπή όλων των μνημονιακών πολιτικών και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
  • Τη μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους.
  • Την προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και δημοκρατίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση