GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τρέιλερ της δραματικής ταινίας για τους μεταλλωρύχους της Χιλής

Σχεδόν 5 χρόνια μετά την απίστευτη ιστορία των 33 μεταλλωρύχων στη Χιλή - που επέζησαν σχεδόν 2 μήνες θαμμένοι σε βάθος 700 μέτρων στ...

Το τρέιλερ της δραματικής ταινίας για τους μεταλλωρύχους της Χιλής
Σχεδόν 5 χρόνια μετά την απίστευτη ιστορία των 33 μεταλλωρύχων στη Χιλή - που επέζησαν σχεδόν 2 μήνες θαμμένοι σε βάθος 700 μέτρων στο ορυχείο του Σαν Χοσέ, στην έρημο Ατακάμα- μία ταινία για τη ζωή τους είναι έτοιμη από την 20th Century Fox Chile, με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.
Ο διάσημος λατίνος ηθοποιός υποδύεται τον ήρωα Mario  Sepúlveda, τον "Super Mario", τον μεταλλωρύχο που έστελνε βίντεο στην επιφάνεια για να ενημερώνει τους διασώστες για την κατάσταση της υγείας τους. 
Η διάσωση των μεταλλωρύχων μεταδόθηκε ζωντανά σε παγκόσμιο δίκτυο, καθηλώνοντας εκατομυρια τηλεθεατές που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα το ανεβοκατέβασμα της κάψουλας “Φοίνικας” μέχρι και ο τελευταίος να βγει στην επιφάνεια.

Η εταιρία παραγωγής της ταινίας "Los 33" (Οι 33) κυκλοφόρησε ήδη το τρέιλερ, για μία πρώτη γεύση όσων συνέβησαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση