GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς έχασε η Βάσω Κολλιδά τα κιλά της εγκυμοσύνης της

Η Βάσω Κολλιδά μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly για τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη σχέση με τον σύζυγό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη. Πρόσεχ...

Πώς έχασε η Βάσω Κολλιδά τα κιλά της εγκυμοσύνης της Η Βάσω Κολλιδά μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly για τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη σχέση με τον σύζυγό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη.
Πρόσεχες τη διατροφή σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;
Η αλήθεια είναι πως τους πρώτους μήνες είχα αφεθεί. Από τον τέταρτο όμως άρχισα να προσέχω λίγο παραπάνω, ενώ μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης έβαλα συνολικά 15 κιλά, τα οποία όμως δεν φάνηκαν λόγω ύψους. Ωστόσο, το επιπλέον βάρος δεν με άγχωνε, γιατί ήξερα ότι θα τα χάσω.
Η ψυχολογία σου πώς ήταν τον πρώτο καιρό; Αντιμετώπισες την λεγόμενη επιλόχεια κατάθλιψη που βιώνουν πολλές νέες μητέρες;
Είμαι σκληρό καρύδι εγώ! Μπορεί τη μια μέρα να τα βλέπω όλα μαύρα και την επόμενη να πετάω στα σύννεφα. Δεν ένιωσα άσχημα γιατί εισέπραττα αγάπη και φροντίδα από τους δικούς μου ανθρώπους και κυρίως από τον σύντροφό μου.
Έχεις κάποια βοήθεια με το μωρό;
Τους πρώτους μήνες είχα την οικογένειά μου, τη δική μου και του Γιάννη, που με βοήθησαν πολύ μέχρι να μπορέσω να συνέλθω από την εγκυμοσύνη και να αναλάβω το μικρό μόνη μου.
Ως ζευγάρι με τον Γιάννη Εμμανουηλίδη σας επηρέασε;
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ταράξει λίγο τα νερά ο ερχομός ενός παιδιού. Ξαφνικά υπάρχει ένα πλασματάκι που μονοπωλεί την προσοχή της μητέρας του όλο το 24ωρο. Ωράριο δεν υπήρχε, οπότε εγώ έπρεπε να βρίσκω τον χρόνο να ξεκουράζομαι όταν κοιμόταν το μωρό και αυτό είχε ως συνέπεια να μη βλέπω πολύ τον Γιάννη. Αυτή η κατάφαση όμως δεν μας απομάκρυνε, αλλά μας έφερε πιο κοντά. Ως ζευγάρι, επικοινωνούμε πολύ και αυτό είναι που μας βοήθησε στο να αντεπεξέλθουμε.
Με τον Γιάννη ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος;
Ήταν μια ιστορία διεκδίκησης που κράτησε ένα μήνα και αυτό μας έκανε να γνωριστούμε καλύτερα και να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θέλει ο ένας τον άλλο.
Πώς γνωριστήκατε;
Σε ένα νυχτερινό κέντρο. Τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος και διασκεδάσαμε όλο το βράδυ μαζί. Κάπως «έτσι ξαφνικά»!
Ποια είναι η σχέση σου με τη γυμναστική;
Γυμνάζομαι πολύ και μου αρέσουν όλα τα είδη άθλησης. Περνώ αρκετές ώρες στο γυμναστήριο, ενώ προπονητής μου είναι ο Γιάννης. Λόγω του ότι κάνει αθλητισμό χρόνια, μου έβγαλε ένα πρόγραμμα το οποίο ακολουθώ, σε συνδυασμό, φυσικά, με διατροφή που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση