GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέμα δεδηλωμένης θέτει ο Σκουρλέτης: Δεν κατηγορώ όποιον πει όχι

Ζήτημα δεδηλωμένης θέτει ο Πάνος Σκουρλέτης, δυο εικοσιτετράωρα μετά την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή. Ο υπουργός Εργασίας αναφέρει ότι...

Θέμα δεδηλωμένης θέτει ο Σκουρλέτης: Δεν κατηγορώ όποιον πει όχι

Ζήτημα δεδηλωμένης θέτει ο Πάνος Σκουρλέτης, δυο εικοσιτετράωρα μετά την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή. Ο υπουργός Εργασίας αναφέρει ότι πλέον τίθεται ζήτημα κυβερνητικής πλειοψηφίας.

"Δεν προσπαθούμε να κάνουμε τη συμφωνία να φαίνεται καλύτερη, το λέμε καθαρά: δεν μας αντιπροσωπεύει αυτή τη συμφωνία" είπε μιλώντας στην ΕΡΤ και πρόσθεσε ότι κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει όσους βουλευτές δεν συμφωνήσουν με τις νέες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να περάσουν από τη Βουλή.

"Υπάρχει καθαρά ζήτημα κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή... Δεν μπορώ να κατηγορήσω εύκολα κανέναν που δεν μπορεί να πει ναι σε αυτή τη συμφωνία" δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Ωστόσο κάλεσε όσους ψήφισαν "όχι" κατά την ψηφοφορία της Παρασκευής να παραιτηθούν.

Ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε επίσης στην βεβαιότητά του για αναγκαστική διενέργεια εκλογών πριν το τέλος του χρόνου, ενώ για τη στήριξη των νέων μέτρων είπε ότι υπάρχουν πλέον δύο σενάρια: Ή θα τα ψηφίζουν και βουλευτές της αντιπολίτευσης ή θα πρέπει να συσταθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση